CENTRE EQUESTRE RY D'AVE

Contactgegevens CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EQUESTRE RY D'AVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MANEGE 4; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84388364 (+32-84388364) 84388364 (+32-84388364)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EQUESTRE RY D'AVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EQUESTRE RY D'AVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EQUESTRE RY D'AVE
Products information CENTRE EQUESTRE RY D'AVE

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EQUESTRE RY D'AVE
(Get full report from official database of BE for CENTRE EQUESTRE RY D'AVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EQUESTRE RY D'AVE
Addition kinds of activities for CENTRE EQUESTRE RY D'AVE

3825. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
38210403. calorimeters | Calorimeters
51310121. Yard goederen, geweven | Yard goods, woven

Werken bij CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van CENTRE EQUESTRE RY D'AVE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. Laat een reactie achter voor CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. CENTRE EQUESTRE RY D'AVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. Leave a respond for CENTRE EQUESTRE RY D'AVE. CENTRE EQUESTRE RY D'AVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EQUESTRE RY D'AVE op de google maps. Adres en contacten CENTRE EQUESTRE RY D'AVE
Location of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE on the google maps. Address and contacts of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EQUESTRE RY D'AVE CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: B. Braun Medical NV | SWING | WILLEMS LUCY & CO | DE POST | Riverland Holding NV/SA

Other related companies as CENTRE EQUESTRE RY D'AVE: B. Braun Medical NV | SWING | WILLEMS LUCY & CO | DE POST | Riverland Holding NV/SA

CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf CENTRE EQUESTRE RY D'AVE bevindt zich op het adres: RUE DU MANEGE 4; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, openstaande posities, locatie van CENTRE EQUESTRE RY D'AVE op de kaart.

CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, company assigned to the tax number BE05680725097. The company CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is located at the address: RUE DU MANEGE 4; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE is not available. You also can look at reviews of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, open positions, location of CENTRE EQUESTRE RY D'AVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EQUESTRE RY D'AVE, employees, financial statistics.