VAN CAUWENBERGHE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VAN CAUWENBERGHE
Private companiesOil and Gas Extraction • VAN CAUWENBERGHE

Contactgegevens VAN CAUWENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAUWENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAUWENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTSTRAAT 70; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50355587 (+32-50355587) 50355587 (+32-50355587)

Fax (fax): +32 (57) 689-69-60 +32 (57) 689-69-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAUWENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAUWENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAUWENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAUWENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAUWENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAUWENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAUWENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAUWENBERGHE
Products information VAN CAUWENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE03692474365
Ondernemingsnummer: 2905578613
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Cheminées.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAUWENBERGHE
(Get full report from official database of BE for VAN CAUWENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAUWENBERGHE
Addition kinds of activities for VAN CAUWENBERGHE

335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
13890104. Gradering van olie- en gasfundamenten | Grading oil and gas well foundations
22730403. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, jute, enz. | Carpets: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics

Werken bij VAN CAUWENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAUWENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAUWENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAUWENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van VAN CAUWENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAUWENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAUWENBERGHE. Laat een reactie achter voor VAN CAUWENBERGHE. VAN CAUWENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAUWENBERGHE. Leave a respond for VAN CAUWENBERGHE. VAN CAUWENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAUWENBERGHE op de google maps. Adres en contacten VAN CAUWENBERGHE
Location of VAN CAUWENBERGHE on the google maps. Address and contacts of VAN CAUWENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAUWENBERGHE VAN CAUWENBERGHE: THE YOUNG ONES | Van Onacker H | MAISON HABI-CHIC | MOTORSHOP HERENTALS | J.C. NIVELLES

Other related companies as VAN CAUWENBERGHE: THE YOUNG ONES | Van Onacker H | MAISON HABI-CHIC | MOTORSHOP HERENTALS | J.C. NIVELLES

VAN CAUWENBERGHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAUWENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03692474365. Het bedrijf VAN CAUWENBERGHE bevindt zich op het adres: WESTSTRAAT 70; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Cheminées..
De hoofdactiviteit van VAN CAUWENBERGHE is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAUWENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAUWENBERGHE, openstaande posities, locatie van VAN CAUWENBERGHE op de kaart.

VAN CAUWENBERGHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAUWENBERGHE, company assigned to the tax number BE03692474365. The company VAN CAUWENBERGHE is located at the address: WESTSTRAAT 70; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Cheminées..
The main activity of VAN CAUWENBERGHE is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAUWENBERGHE is not available. You also can look at reviews of VAN CAUWENBERGHE, open positions, location of VAN CAUWENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAUWENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAUWENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAUWENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAUWENBERGHE, employees, financial statistics.