SCHEPERS & CO

Particuliere bedrijvenBosbouw • SCHEPERS & CO
Private companiesForestry • SCHEPERS & CO

Contactgegevens SCHEPERS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHEPERS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHEPERS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLEKENSWEG 45; 3391; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16632469 (+32-16632469) 16632469 (+32-16632469)

Fax (fax): +32 (10) 599-87-21 +32 (10) 599-87-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHEPERS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHEPERS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHEPERS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHEPERS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHEPERS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHEPERS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHEPERS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHEPERS & CO
Products information SCHEPERS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHEPERS & CO
(Get full report from official database of BE for SCHEPERS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHEPERS & CO
Addition kinds of activities for SCHEPERS & CO

632400. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij SCHEPERS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHEPERS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHEPERS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHEPERS & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van SCHEPERS & CO in sociale netwerken
Look for responds of SCHEPERS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHEPERS & CO. Laat een reactie achter voor SCHEPERS & CO. SCHEPERS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHEPERS & CO. Leave a respond for SCHEPERS & CO. SCHEPERS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHEPERS & CO op de google maps. Adres en contacten SCHEPERS & CO
Location of SCHEPERS & CO on the google maps. Address and contacts of SCHEPERS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHEPERS & CO SCHEPERS & CO: FLEPSILON NV | PHILIPPE MAROT | J D C Moto | LA SYMPHORINOISE | Cheruy C

Other related companies as SCHEPERS & CO: FLEPSILON NV | PHILIPPE MAROT | J D C Moto | LA SYMPHORINOISE | Cheruy C

SCHEPERS & CO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHEPERS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf SCHEPERS & CO bevindt zich op het adres: KAPELLEKENSWEG 45; 3391; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van SCHEPERS & CO is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHEPERS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHEPERS & CO, openstaande posities, locatie van SCHEPERS & CO op de kaart.

SCHEPERS & CO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHEPERS & CO, company assigned to the tax number BE09382568359. The company SCHEPERS & CO is located at the address: KAPELLEKENSWEG 45; 3391; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central..
The main activity of SCHEPERS & CO is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHEPERS & CO is not available. You also can look at reviews of SCHEPERS & CO, open positions, location of SCHEPERS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHEPERS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHEPERS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHEPERS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHEPERS & CO, employees, financial statistics.