A NOVE BOL'DJI

Contactgegevens A NOVE BOL'DJI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A NOVE BOL'DJI: address, phone, fax, email, website, opening hours

A NOVE BOL'DJI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Institut 62; 4632; Soumagne (Cerexhe-Heuseux), België

Telefoon (phone): 04 358 70 71; 04 387 72 62 (+32-04 358 70 71; 04 387 72 62) 04 358 70 71; 04 387 72 62 (+32-04 358 70 71; 04 387 72 62)

Fax (fax): 04 387 72 64 (+32-04 387 72 64) 04 387 72 64 (+32-04 387 72 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A NOVE BOL'DJI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A NOVE BOL'DJI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A NOVE BOL'DJI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A NOVE BOL'DJI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A NOVE BOL'DJI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A NOVE BOL'DJI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A NOVE BOL'DJI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A NOVE BOL'DJI
Products information A NOVE BOL'DJI

BTW identificatienummer (tax): BE06491241455
Ondernemingsnummer: 8409179687
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in A NOVE BOL'DJI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A NOVE BOL'DJI
(Get full report from official database of BE for A NOVE BOL'DJI)

Aanvulling soorten activiteiten voor A NOVE BOL'DJI
Addition kinds of activities for A NOVE BOL'DJI

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
26210202. Perkament | Parchment paper
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
51690205. Droog ijs | Dry ice

Werken bij A NOVE BOL'DJI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A NOVE BOL'DJI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A NOVE BOL'DJI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A NOVE BOL'DJI. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van A NOVE BOL'DJI in sociale netwerken
Look for responds of A NOVE BOL'DJI in social networks

Lees alle opmerkingen voor A NOVE BOL'DJI. Laat een reactie achter voor A NOVE BOL'DJI. A NOVE BOL'DJI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A NOVE BOL'DJI. Leave a respond for A NOVE BOL'DJI. A NOVE BOL'DJI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A NOVE BOL'DJI op de google maps. Adres en contacten A NOVE BOL'DJI
Location of A NOVE BOL'DJI on the google maps. Address and contacts of A NOVE BOL'DJI

Andere gerelateerde bedrijven als come A NOVE BOL'DJI A NOVE BOL'DJI: ALU PRO | JEAN-MARIE FREDERICK | KEMPENLAND | S. VAN OOST | UNIVERSITE

Other related companies as A NOVE BOL'DJI: ALU PRO | JEAN-MARIE FREDERICK | KEMPENLAND | S. VAN OOST | UNIVERSITE

A NOVE BOL'DJI is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A NOVE BOL'DJI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06491241455. Het bedrijf A NOVE BOL'DJI bevindt zich op het adres: Rue de l'Institut 62; 4632; Soumagne (Cerexhe-Heuseux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in A NOVE BOL'DJI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A NOVE BOL'DJI is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A NOVE BOL'DJI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A NOVE BOL'DJI, openstaande posities, locatie van A NOVE BOL'DJI op de kaart.

A NOVE BOL'DJI is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A NOVE BOL'DJI, company assigned to the tax number BE06491241455. The company A NOVE BOL'DJI is located at the address: Rue de l'Institut 62; 4632; Soumagne (Cerexhe-Heuseux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in A NOVE BOL'DJI were not found.
The main activity of A NOVE BOL'DJI is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A NOVE BOL'DJI is not available. You also can look at reviews of A NOVE BOL'DJI, open positions, location of A NOVE BOL'DJI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A NOVE BOL'DJI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A NOVE BOL'DJI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A NOVE BOL'DJI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A NOVE BOL'DJI, employees, financial statistics.