LUDO DERIJCKE

Contactgegevens LUDO DERIJCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO DERIJCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO DERIJCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERRESTRAAT 50; 8573; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56687251 (+32-56687251) 56687251 (+32-56687251)

Fax (fax): +32 (12) 700-53-42 +32 (12) 700-53-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO DERIJCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO DERIJCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO DERIJCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO DERIJCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO DERIJCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO DERIJCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO DERIJCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO DERIJCKE
Products information LUDO DERIJCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05587341308
Ondernemingsnummer: 6482452392
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes à Mazout Agréées,Installation de Chauffage Central,Plomberie.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO DERIJCKE
(Get full report from official database of BE for LUDO DERIJCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO DERIJCKE
Addition kinds of activities for LUDO DERIJCKE

3291. Schuurproducten | Abrasive products
275407. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
31990104. Rijgewassen | Riding crops
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
54619903. cakes | Cakes
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
82999908. Vlieg instructie | Flying instruction
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij LUDO DERIJCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO DERIJCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO DERIJCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO DERIJCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van LUDO DERIJCKE in sociale netwerken
Look for responds of LUDO DERIJCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO DERIJCKE. Laat een reactie achter voor LUDO DERIJCKE. LUDO DERIJCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO DERIJCKE. Leave a respond for LUDO DERIJCKE. LUDO DERIJCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO DERIJCKE op de google maps. Adres en contacten LUDO DERIJCKE
Location of LUDO DERIJCKE on the google maps. Address and contacts of LUDO DERIJCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO DERIJCKE LUDO DERIJCKE: Jallet B | MARCEL CLANTIN | Jade | ECOLE FOND. COMMUNALE | LE MATIN FRAN?AIS

Other related companies as LUDO DERIJCKE: Jallet B | MARCEL CLANTIN | Jade | ECOLE FOND. COMMUNALE | LE MATIN FRAN?AIS

LUDO DERIJCKE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO DERIJCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05587341308. Het bedrijf LUDO DERIJCKE bevindt zich op het adres: STERRESTRAAT 50; 8573; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes à Mazout Agréées,Installation de Chauffage Central,Plomberie..
De hoofdactiviteit van LUDO DERIJCKE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO DERIJCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO DERIJCKE, openstaande posities, locatie van LUDO DERIJCKE op de kaart.

LUDO DERIJCKE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO DERIJCKE, company assigned to the tax number BE05587341308. The company LUDO DERIJCKE is located at the address: STERRESTRAAT 50; 8573; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes à Mazout Agréées,Installation de Chauffage Central,Plomberie..
The main activity of LUDO DERIJCKE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO DERIJCKE is not available. You also can look at reviews of LUDO DERIJCKE, open positions, location of LUDO DERIJCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO DERIJCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO DERIJCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO DERIJCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO DERIJCKE, employees, financial statistics.