HAERENS EN CO

Contactgegevens HAERENS EN CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAERENS EN CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAERENS EN CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 367; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92307942 (+32-92307942) 92307942 (+32-92307942)

Fax (fax): +32 (81) 642-94-76 +32 (81) 642-94-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAERENS EN CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAERENS EN CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAERENS EN CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAERENS EN CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAERENS EN CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAERENS EN CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAERENS EN CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAERENS EN CO
Products information HAERENS EN CO

BTW identificatienummer (tax): BE09801422119
Ondernemingsnummer: 7206176757
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAERENS EN CO
(Get full report from official database of BE for HAERENS EN CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAERENS EN CO
Addition kinds of activities for HAERENS EN CO

358200. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
27520501. Atlassen, gelithografeerd | Atlases, lithographed
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
59630207. Snacks, directe verkoop | Snacks, direct sales
72999905. Handyman service | Handyman service

Werken bij HAERENS EN CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAERENS EN CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAERENS EN CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAERENS EN CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van HAERENS EN CO in sociale netwerken
Look for responds of HAERENS EN CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAERENS EN CO. Laat een reactie achter voor HAERENS EN CO. HAERENS EN CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAERENS EN CO. Leave a respond for HAERENS EN CO. HAERENS EN CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAERENS EN CO op de google maps. Adres en contacten HAERENS EN CO
Location of HAERENS EN CO on the google maps. Address and contacts of HAERENS EN CO

Andere gerelateerde bedrijven als come HAERENS EN CO HAERENS EN CO: LES CAVES DE COLETTE | PIZZARELLA | Ingenair | Ambiance Belgium NV | Centre Culturel Bastogne ASBL

Other related companies as HAERENS EN CO: LES CAVES DE COLETTE | PIZZARELLA | Ingenair | Ambiance Belgium NV | Centre Culturel Bastogne ASBL

HAERENS EN CO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAERENS EN CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09801422119. Het bedrijf HAERENS EN CO bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 367; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van HAERENS EN CO is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAERENS EN CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAERENS EN CO, openstaande posities, locatie van HAERENS EN CO op de kaart.

HAERENS EN CO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAERENS EN CO, company assigned to the tax number BE09801422119. The company HAERENS EN CO is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 367; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of HAERENS EN CO is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAERENS EN CO is not available. You also can look at reviews of HAERENS EN CO, open positions, location of HAERENS EN CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAERENS EN CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAERENS EN CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAERENS EN CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAERENS EN CO, employees, financial statistics.