DUPELEC

Contactgegevens DUPELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUPELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUPELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 107; 5380; PONTILLAS, België

Telefoon (phone): 81834116 (+32-81834116) 81834116 (+32-81834116)

Fax (fax): +32 (16) 763-11-71 +32 (16) 763-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUPELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUPELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUPELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUPELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUPELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUPELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUPELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUPELEC
Products information DUPELEC

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Installation Domotique,Montage Electrique,C?blage Electrique,Installation d'Alarmes Anti-Vol,Installation de Paratonnerres,Electriciens. Services: Services d?Entretien,Devis Gratuit,Réparations.. Activités: Interphones & Vidéophones,Montage Electrique,Systèmes de Chauffage Electrique,Etudes en Installations Electriques,Installation d'Alarmes Anti-Vol,Installation de Paratonnerres,Mise en Conformité Electrique,C?blage Electrique,Dépannage de l'Equipement Electrique.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUPELEC
(Get full report from official database of BE for DUPELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUPELEC
Addition kinds of activities for DUPELEC

01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
38270111. Microprojectors | Microprojectors
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij DUPELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUPELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUPELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUPELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van DUPELEC in sociale netwerken
Look for responds of DUPELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUPELEC. Laat een reactie achter voor DUPELEC. DUPELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUPELEC. Leave a respond for DUPELEC. DUPELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUPELEC op de google maps. Adres en contacten DUPELEC
Location of DUPELEC on the google maps. Address and contacts of DUPELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come DUPELEC DUPELEC: VAN DEN BOSSCHE LUC | FORTIS | Pillen & Zn | ANNE-MARIE LELEUP | J.F. DUMONT

Other related companies as DUPELEC: VAN DEN BOSSCHE LUC | FORTIS | Pillen & Zn | ANNE-MARIE LELEUP | J.F. DUMONT

DUPELEC is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUPELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf DUPELEC bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 107; 5380; PONTILLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation Domotique,Montage Electrique,C?blage Electrique,Installation d'Alarmes Anti-Vol,Installation de Paratonnerres,Electriciens. Services: Services d?Entretien,Devis Gratuit,Réparations.. Activités: Interphones & Vidéophones,Montage Electrique,Systèmes de Chauffage Electrique,Etudes en Installations Electriques,Installation d'Alarmes Anti-Vol,Installation de Paratonnerres,Mise en Conformité Electrique,C?blage Electrique,Dépannage de l'Equipement Electrique..
De hoofdactiviteit van DUPELEC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUPELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUPELEC, openstaande posities, locatie van DUPELEC op de kaart.

DUPELEC is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUPELEC, company assigned to the tax number BE06265747070. The company DUPELEC is located at the address: RUE DE NAMUR 107; 5380; PONTILLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation Domotique,Montage Electrique,C?blage Electrique,Installation d'Alarmes Anti-Vol,Installation de Paratonnerres,Electriciens. Services: Services d?Entretien,Devis Gratuit,Réparations.. Activités: Interphones & Vidéophones,Montage Electrique,Systèmes de Chauffage Electrique,Etudes en Installations Electriques,Installation d'Alarmes Anti-Vol,Installation de Paratonnerres,Mise en Conformité Electrique,C?blage Electrique,Dépannage de l'Equipement Electrique..
The main activity of DUPELEC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUPELEC is not available. You also can look at reviews of DUPELEC, open positions, location of DUPELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUPELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUPELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUPELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUPELEC, employees, financial statistics.