VERMEIREN GEERT

Contactgegevens VERMEIREN GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEIREN GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEIREN GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTRAAT 194; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53784673 (+32-53784673) 53784673 (+32-53784673)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEIREN GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEIREN GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEIREN GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEIREN GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEIREN GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEIREN GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEIREN GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEIREN GEERT
Products information VERMEIREN GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Electriciens.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Installation de Vérandas.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEIREN GEERT
(Get full report from official database of BE for VERMEIREN GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEIREN GEERT
Addition kinds of activities for VERMEIREN GEERT

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
33410204. Silver smelting en raffinage (secundair) | Silver smelting and refining (secondary)
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij VERMEIREN GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEIREN GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEIREN GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEIREN GEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van VERMEIREN GEERT in sociale netwerken
Look for responds of VERMEIREN GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEIREN GEERT. Laat een reactie achter voor VERMEIREN GEERT. VERMEIREN GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEIREN GEERT. Leave a respond for VERMEIREN GEERT. VERMEIREN GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEIREN GEERT op de google maps. Adres en contacten VERMEIREN GEERT
Location of VERMEIREN GEERT on the google maps. Address and contacts of VERMEIREN GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEIREN GEERT VERMEIREN GEERT: Pardust SPRL | Des Marez B | THE COCKNEYS OF LONDON | NEVEN | MCH

Other related companies as VERMEIREN GEERT: Pardust SPRL | Des Marez B | THE COCKNEYS OF LONDON | NEVEN | MCH

VERMEIREN GEERT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEIREN GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf VERMEIREN GEERT bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTRAAT 194; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Installation de Vérandas..
De hoofdactiviteit van VERMEIREN GEERT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEIREN GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEIREN GEERT, openstaande posities, locatie van VERMEIREN GEERT op de kaart.

VERMEIREN GEERT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMEIREN GEERT, company assigned to the tax number BE09247985839. The company VERMEIREN GEERT is located at the address: GERAARDSBERGSESTRAAT 194; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Electriciens.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Installation de Vérandas..
The main activity of VERMEIREN GEERT is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEIREN GEERT is not available. You also can look at reviews of VERMEIREN GEERT, open positions, location of VERMEIREN GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEIREN GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEIREN GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEIREN GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEIREN GEERT, employees, financial statistics.