DRINKMARKET JEROM

Contactgegevens DRINKMARKET JEROM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRINKMARKET JEROM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRINKMARKET JEROM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 22; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16564089 (+32-16564089) 16564089 (+32-16564089)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRINKMARKET JEROM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRINKMARKET JEROM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRINKMARKET JEROM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRINKMARKET JEROM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRINKMARKET JEROM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRINKMARKET JEROM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRINKMARKET JEROM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRINKMARKET JEROM
Products information DRINKMARKET JEROM

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRINKMARKET JEROM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRINKMARKET JEROM
(Get full report from official database of BE for DRINKMARKET JEROM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRINKMARKET JEROM
Addition kinds of activities for DRINKMARKET JEROM

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
30691011. Kleppen, hard rubber | Valves, hard rubber
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij DRINKMARKET JEROM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRINKMARKET JEROM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRINKMARKET JEROM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRINKMARKET JEROM. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van DRINKMARKET JEROM in sociale netwerken
Look for responds of DRINKMARKET JEROM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRINKMARKET JEROM. Laat een reactie achter voor DRINKMARKET JEROM. DRINKMARKET JEROM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRINKMARKET JEROM. Leave a respond for DRINKMARKET JEROM. DRINKMARKET JEROM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRINKMARKET JEROM op de google maps. Adres en contacten DRINKMARKET JEROM
Location of DRINKMARKET JEROM on the google maps. Address and contacts of DRINKMARKET JEROM

Andere gerelateerde bedrijven als come DRINKMARKET JEROM DRINKMARKET JEROM: A LA BACCARA | SOC. SECRETARIAAT SECUREX | Raty A | Huysmans Glas BVBA | SPRINT SERVICES

Other related companies as DRINKMARKET JEROM: A LA BACCARA | SOC. SECRETARIAAT SECUREX | Raty A | Huysmans Glas BVBA | SPRINT SERVICES

DRINKMARKET JEROM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRINKMARKET JEROM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf DRINKMARKET JEROM bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 22; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in DRINKMARKET JEROM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRINKMARKET JEROM is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRINKMARKET JEROM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRINKMARKET JEROM, openstaande posities, locatie van DRINKMARKET JEROM op de kaart.

DRINKMARKET JEROM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRINKMARKET JEROM, company assigned to the tax number BE04432952880. The company DRINKMARKET JEROM is located at the address: DIESTSESTEENWEG 22; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in DRINKMARKET JEROM were not found.
The main activity of DRINKMARKET JEROM is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRINKMARKET JEROM is not available. You also can look at reviews of DRINKMARKET JEROM, open positions, location of DRINKMARKET JEROM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRINKMARKET JEROM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRINKMARKET JEROM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRINKMARKET JEROM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRINKMARKET JEROM, employees, financial statistics.