DRINKCENTER WATERVLIET

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DRINKCENTER WATERVLIET
Private companiesSocial Services • DRINKCENTER WATERVLIET

Contactgegevens DRINKCENTER WATERVLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRINKCENTER WATERVLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRINKCENTER WATERVLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 73; 9988; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93790660 (+32-93790660) 93790660 (+32-93790660)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRINKCENTER WATERVLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRINKCENTER WATERVLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRINKCENTER WATERVLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRINKCENTER WATERVLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRINKCENTER WATERVLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRINKCENTER WATERVLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRINKCENTER WATERVLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRINKCENTER WATERVLIET
Products information DRINKCENTER WATERVLIET

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DRINKCENTER WATERVLIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRINKCENTER WATERVLIET
(Get full report from official database of BE for DRINKCENTER WATERVLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRINKCENTER WATERVLIET
Addition kinds of activities for DRINKCENTER WATERVLIET

28990502. Lijmformaten | Glue sizes
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
73529901. Ongeldige levering van leveringen | Invalid supplies rental

Werken bij DRINKCENTER WATERVLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRINKCENTER WATERVLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRINKCENTER WATERVLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRINKCENTER WATERVLIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van DRINKCENTER WATERVLIET in sociale netwerken
Look for responds of DRINKCENTER WATERVLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRINKCENTER WATERVLIET. Laat een reactie achter voor DRINKCENTER WATERVLIET. DRINKCENTER WATERVLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRINKCENTER WATERVLIET. Leave a respond for DRINKCENTER WATERVLIET. DRINKCENTER WATERVLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRINKCENTER WATERVLIET op de google maps. Adres en contacten DRINKCENTER WATERVLIET
Location of DRINKCENTER WATERVLIET on the google maps. Address and contacts of DRINKCENTER WATERVLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come DRINKCENTER WATERVLIET DRINKCENTER WATERVLIET: Gilmont-Itreleg SPRL | FA. GOOVAERTS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | CENTRE D'AUDIO-PHONOLOGIE CLINIQUES UNIVERSITAIRES ST-LUC | Deprince N.V.

Other related companies as DRINKCENTER WATERVLIET: Gilmont-Itreleg SPRL | FA. GOOVAERTS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | CENTRE D'AUDIO-PHONOLOGIE CLINIQUES UNIVERSITAIRES ST-LUC | Deprince N.V.

DRINKCENTER WATERVLIET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRINKCENTER WATERVLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf DRINKCENTER WATERVLIET bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 73; 9988; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in DRINKCENTER WATERVLIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRINKCENTER WATERVLIET is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRINKCENTER WATERVLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRINKCENTER WATERVLIET, openstaande posities, locatie van DRINKCENTER WATERVLIET op de kaart.

DRINKCENTER WATERVLIET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRINKCENTER WATERVLIET, company assigned to the tax number BE05067687988. The company DRINKCENTER WATERVLIET is located at the address: MOLENSTRAAT 73; 9988; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in DRINKCENTER WATERVLIET were not found.
The main activity of DRINKCENTER WATERVLIET is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRINKCENTER WATERVLIET is not available. You also can look at reviews of DRINKCENTER WATERVLIET, open positions, location of DRINKCENTER WATERVLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRINKCENTER WATERVLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRINKCENTER WATERVLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRINKCENTER WATERVLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRINKCENTER WATERVLIET, employees, financial statistics.