DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE

Contactgegevens DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCIEN VANDE FONTEYNELN 18; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55319674 (+32-55319674) 55319674 (+32-55319674)

Fax (fax): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE
Products information DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE
(Get full report from official database of BE for DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE
Addition kinds of activities for DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
67329900. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec

Werken bij DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE in sociale netwerken
Look for responds of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. Laat een reactie achter voor DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. Leave a respond for DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE. DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE op de google maps. Adres en contacten DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE
Location of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE on the google maps. Address and contacts of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: FLSAMSON SA | RESTAURANT DE SLOEPE | DOTHEE | THIRION FRERES SPRL | GARAGE DEKEUKELEIRE

Other related companies as DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE: FLSAMSON SA | RESTAURANT DE SLOEPE | DOTHEE | THIRION FRERES SPRL | GARAGE DEKEUKELEIRE

DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE bevindt zich op het adres: LUCIEN VANDE FONTEYNELN 18; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, openstaande posities, locatie van DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE op de kaart.

DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, company assigned to the tax number BE03008575439. The company DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is located at the address: LUCIEN VANDE FONTEYNELN 18; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dranken. Products created in DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE were not found.
The main activity of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE is not available. You also can look at reviews of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, open positions, location of DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISTRIBUTIECENT. CLARYSSE, employees, financial statistics.