COMPTOIR MONDIAL DU VIN

Contactgegevens COMPTOIR MONDIAL DU VIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR MONDIAL DU VIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR MONDIAL DU VIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU G?N?RAL MICHEL 11 - 13; 1120; BRUXELLES-NEDER-OVER-HEEMBEEK, België

Telefoon (phone): 22453113 (+32-22453113) 22453113 (+32-22453113)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR MONDIAL DU VIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR MONDIAL DU VIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR MONDIAL DU VIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR MONDIAL DU VIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR MONDIAL DU VIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR MONDIAL DU VIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR MONDIAL DU VIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR MONDIAL DU VIN
Products information COMPTOIR MONDIAL DU VIN

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in COMPTOIR MONDIAL DU VIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR MONDIAL DU VIN
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR MONDIAL DU VIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR MONDIAL DU VIN
Addition kinds of activities for COMPTOIR MONDIAL DU VIN

3942. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
07519905. Vaccinatie diensten, vee | Vaccinating services, livestock
22980000. Cordage en touw | Cordage and twine
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
33560600. Titanium | Titanium
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
50830401. Cream scheiders, boerderij | Cream separators, farm
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service
79991125. Massage instructie | Massage instruction

Werken bij COMPTOIR MONDIAL DU VIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR MONDIAL DU VIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR MONDIAL DU VIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR MONDIAL DU VIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR MONDIAL DU VIN in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR MONDIAL DU VIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR MONDIAL DU VIN. Laat een reactie achter voor COMPTOIR MONDIAL DU VIN. COMPTOIR MONDIAL DU VIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR MONDIAL DU VIN. Leave a respond for COMPTOIR MONDIAL DU VIN. COMPTOIR MONDIAL DU VIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR MONDIAL DU VIN op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR MONDIAL DU VIN
Location of COMPTOIR MONDIAL DU VIN on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR MONDIAL DU VIN

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR MONDIAL DU VIN COMPTOIR MONDIAL DU VIN: Faelens R | Brasschaat Cleaning BVBA | Mamouchka | VIPO-CLEAN | QUICK

Other related companies as COMPTOIR MONDIAL DU VIN: Faelens R | Brasschaat Cleaning BVBA | Mamouchka | VIPO-CLEAN | QUICK

COMPTOIR MONDIAL DU VIN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR MONDIAL DU VIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf COMPTOIR MONDIAL DU VIN bevindt zich op het adres: RUE DU G?N?RAL MICHEL 11 - 13; 1120; BRUXELLES-NEDER-OVER-HEEMBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in COMPTOIR MONDIAL DU VIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR MONDIAL DU VIN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR MONDIAL DU VIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR MONDIAL DU VIN, openstaande posities, locatie van COMPTOIR MONDIAL DU VIN op de kaart.

COMPTOIR MONDIAL DU VIN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR MONDIAL DU VIN, company assigned to the tax number BE02151367187. The company COMPTOIR MONDIAL DU VIN is located at the address: RUE DU G?N?RAL MICHEL 11 - 13; 1120; BRUXELLES-NEDER-OVER-HEEMBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dranken. Products created in COMPTOIR MONDIAL DU VIN were not found.
The main activity of COMPTOIR MONDIAL DU VIN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR MONDIAL DU VIN is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR MONDIAL DU VIN, open positions, location of COMPTOIR MONDIAL DU VIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR MONDIAL DU VIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR MONDIAL DU VIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR MONDIAL DU VIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR MONDIAL DU VIN, employees, financial statistics.