BIERHANDEL GIELEN-CROES

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BIERHANDEL GIELEN-CROES
Private companiesAgricultural Services • BIERHANDEL GIELEN-CROES

Contactgegevens BIERHANDEL GIELEN-CROES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIERHANDEL GIELEN-CROES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIERHANDEL GIELEN-CROES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEERNESTRAAT 48; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551647 (+32-13551647) 13551647 (+32-13551647)

Fax (fax): +32 (55) 580-54-60 +32 (55) 580-54-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIERHANDEL GIELEN-CROES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIERHANDEL GIELEN-CROES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIERHANDEL GIELEN-CROES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIERHANDEL GIELEN-CROES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIERHANDEL GIELEN-CROES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIERHANDEL GIELEN-CROES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIERHANDEL GIELEN-CROES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIERHANDEL GIELEN-CROES
Products information BIERHANDEL GIELEN-CROES

BTW identificatienummer (tax): BE02014312744
Ondernemingsnummer: 8208129882
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BIERHANDEL GIELEN-CROES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIERHANDEL GIELEN-CROES
(Get full report from official database of BE for BIERHANDEL GIELEN-CROES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIERHANDEL GIELEN-CROES
Addition kinds of activities for BIERHANDEL GIELEN-CROES

7992. Openbare golfbanen | Public golf courses
254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
51390000. Schoeisel | Footwear
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij BIERHANDEL GIELEN-CROES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIERHANDEL GIELEN-CROES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIERHANDEL GIELEN-CROES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIERHANDEL GIELEN-CROES. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van BIERHANDEL GIELEN-CROES in sociale netwerken
Look for responds of BIERHANDEL GIELEN-CROES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIERHANDEL GIELEN-CROES. Laat een reactie achter voor BIERHANDEL GIELEN-CROES. BIERHANDEL GIELEN-CROES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIERHANDEL GIELEN-CROES. Leave a respond for BIERHANDEL GIELEN-CROES. BIERHANDEL GIELEN-CROES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIERHANDEL GIELEN-CROES op de google maps. Adres en contacten BIERHANDEL GIELEN-CROES
Location of BIERHANDEL GIELEN-CROES on the google maps. Address and contacts of BIERHANDEL GIELEN-CROES

Andere gerelateerde bedrijven als come BIERHANDEL GIELEN-CROES BIERHANDEL GIELEN-CROES: FLGRAMYCO BVBA | Polska Paint BVBA | PHILIPPE HERREWYN | TRANSPORT HORIZON | Aqua Azul

Other related companies as BIERHANDEL GIELEN-CROES: FLGRAMYCO BVBA | Polska Paint BVBA | PHILIPPE HERREWYN | TRANSPORT HORIZON | Aqua Azul

BIERHANDEL GIELEN-CROES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIERHANDEL GIELEN-CROES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02014312744. Het bedrijf BIERHANDEL GIELEN-CROES bevindt zich op het adres: KEERNESTRAAT 48; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in BIERHANDEL GIELEN-CROES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIERHANDEL GIELEN-CROES is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIERHANDEL GIELEN-CROES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIERHANDEL GIELEN-CROES, openstaande posities, locatie van BIERHANDEL GIELEN-CROES op de kaart.

BIERHANDEL GIELEN-CROES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIERHANDEL GIELEN-CROES, company assigned to the tax number BE02014312744. The company BIERHANDEL GIELEN-CROES is located at the address: KEERNESTRAAT 48; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in BIERHANDEL GIELEN-CROES were not found.
The main activity of BIERHANDEL GIELEN-CROES is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIERHANDEL GIELEN-CROES is not available. You also can look at reviews of BIERHANDEL GIELEN-CROES, open positions, location of BIERHANDEL GIELEN-CROES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIERHANDEL GIELEN-CROES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIERHANDEL GIELEN-CROES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIERHANDEL GIELEN-CROES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIERHANDEL GIELEN-CROES, employees, financial statistics.