BIERHANDEL GHYSELS & ZOON

Contactgegevens BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIERHANDEL GHYSELS & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SASHOEK 11; 1651; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23310457 (+32-23310457) 23310457 (+32-23310457)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIERHANDEL GHYSELS & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIERHANDEL GHYSELS & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIERHANDEL GHYSELS & ZOON
Products information BIERHANDEL GHYSELS & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BIERHANDEL GHYSELS & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIERHANDEL GHYSELS & ZOON
(Get full report from official database of BE for BIERHANDEL GHYSELS & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIERHANDEL GHYSELS & ZOON
Addition kinds of activities for BIERHANDEL GHYSELS & ZOON

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
2439. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van BIERHANDEL GHYSELS & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. Laat een reactie achter voor BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. BIERHANDEL GHYSELS & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. Leave a respond for BIERHANDEL GHYSELS & ZOON. BIERHANDEL GHYSELS & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIERHANDEL GHYSELS & ZOON op de google maps. Adres en contacten BIERHANDEL GHYSELS & ZOON
Location of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON on the google maps. Address and contacts of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come BIERHANDEL GHYSELS & ZOON BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: KBC | Delmé E | DRUKKERIJ PEETERS | TEMPAC COMP NV | JAN CUYPERS

Other related companies as BIERHANDEL GHYSELS & ZOON: KBC | Delmé E | DRUKKERIJ PEETERS | TEMPAC COMP NV | JAN CUYPERS

BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf BIERHANDEL GHYSELS & ZOON bevindt zich op het adres: SASHOEK 11; 1651; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in BIERHANDEL GHYSELS & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, openstaande posities, locatie van BIERHANDEL GHYSELS & ZOON op de kaart.

BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, company assigned to the tax number BE08452026367. The company BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is located at the address: SASHOEK 11; 1651; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in BIERHANDEL GHYSELS & ZOON were not found.
The main activity of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON is not available. You also can look at reviews of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, open positions, location of BIERHANDEL GHYSELS & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIERHANDEL GHYSELS & ZOON, employees, financial statistics.