BEIRENS CENTER DRINKS

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BEIRENS CENTER DRINKS
Private companiesPaper and Allied Products • BEIRENS CENTER DRINKS

Contactgegevens BEIRENS CENTER DRINKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEIRENS CENTER DRINKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEIRENS CENTER DRINKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRIJDERSSTRAAT 39; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34570164 (+32-34570164) 34570164 (+32-34570164)

Fax (fax): +32 (82) 870-62-71 +32 (82) 870-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEIRENS CENTER DRINKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEIRENS CENTER DRINKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEIRENS CENTER DRINKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEIRENS CENTER DRINKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEIRENS CENTER DRINKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEIRENS CENTER DRINKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEIRENS CENTER DRINKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEIRENS CENTER DRINKS
Products information BEIRENS CENTER DRINKS

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BEIRENS CENTER DRINKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEIRENS CENTER DRINKS
(Get full report from official database of BE for BEIRENS CENTER DRINKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEIRENS CENTER DRINKS
Addition kinds of activities for BEIRENS CENTER DRINKS

10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
30690802. Geboortebeperkingsapparatuur, rubber | Birth control devices, rubber
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
50870500. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment

Werken bij BEIRENS CENTER DRINKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEIRENS CENTER DRINKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEIRENS CENTER DRINKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEIRENS CENTER DRINKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BEIRENS CENTER DRINKS in sociale netwerken
Look for responds of BEIRENS CENTER DRINKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEIRENS CENTER DRINKS. Laat een reactie achter voor BEIRENS CENTER DRINKS. BEIRENS CENTER DRINKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEIRENS CENTER DRINKS. Leave a respond for BEIRENS CENTER DRINKS. BEIRENS CENTER DRINKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEIRENS CENTER DRINKS op de google maps. Adres en contacten BEIRENS CENTER DRINKS
Location of BEIRENS CENTER DRINKS on the google maps. Address and contacts of BEIRENS CENTER DRINKS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEIRENS CENTER DRINKS BEIRENS CENTER DRINKS: IN D´OUDE TALONFABRIEK | D.P.S. | CORINE MUTOMBO | F. GUTMACHER | LUC VANDENHEEDE

Other related companies as BEIRENS CENTER DRINKS: IN D´OUDE TALONFABRIEK | D.P.S. | CORINE MUTOMBO | F. GUTMACHER | LUC VANDENHEEDE

BEIRENS CENTER DRINKS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEIRENS CENTER DRINKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf BEIRENS CENTER DRINKS bevindt zich op het adres: STRIJDERSSTRAAT 39; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in BEIRENS CENTER DRINKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEIRENS CENTER DRINKS is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEIRENS CENTER DRINKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEIRENS CENTER DRINKS, openstaande posities, locatie van BEIRENS CENTER DRINKS op de kaart.

BEIRENS CENTER DRINKS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEIRENS CENTER DRINKS, company assigned to the tax number BE04237396240. The company BEIRENS CENTER DRINKS is located at the address: STRIJDERSSTRAAT 39; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dranken. Products created in BEIRENS CENTER DRINKS were not found.
The main activity of BEIRENS CENTER DRINKS is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEIRENS CENTER DRINKS is not available. You also can look at reviews of BEIRENS CENTER DRINKS, open positions, location of BEIRENS CENTER DRINKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEIRENS CENTER DRINKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEIRENS CENTER DRINKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEIRENS CENTER DRINKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEIRENS CENTER DRINKS, employees, financial statistics.