A & J DE CLIPPELEIR

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A & J DE CLIPPELEIR
Private companiesTransportation Equipment • A & J DE CLIPPELEIR

Contactgegevens A & J DE CLIPPELEIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & J DE CLIPPELEIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & J DE CLIPPELEIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWAARVELD 7; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52477598 (+32-52477598) 52477598 (+32-52477598)

Fax (fax): +32 (10) 597-89-94 +32 (10) 597-89-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & J DE CLIPPELEIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & J DE CLIPPELEIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & J DE CLIPPELEIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & J DE CLIPPELEIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & J DE CLIPPELEIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & J DE CLIPPELEIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & J DE CLIPPELEIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & J DE CLIPPELEIR
Products information A & J DE CLIPPELEIR

BTW identificatienummer (tax): BE08625335693
Ondernemingsnummer: 1062072753
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in A & J DE CLIPPELEIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & J DE CLIPPELEIR
(Get full report from official database of BE for A & J DE CLIPPELEIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & J DE CLIPPELEIR
Addition kinds of activities for A & J DE CLIPPELEIR

209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
33390102. Loodsmelten en raffineren (primair) | Lead smelting and refining (primary)
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical
72619901. Crematorium | Crematory
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning
83990103. Buurtontwikkelingsgroep | Neighborhood development group

Werken bij A & J DE CLIPPELEIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & J DE CLIPPELEIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & J DE CLIPPELEIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & J DE CLIPPELEIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van A & J DE CLIPPELEIR in sociale netwerken
Look for responds of A & J DE CLIPPELEIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & J DE CLIPPELEIR. Laat een reactie achter voor A & J DE CLIPPELEIR. A & J DE CLIPPELEIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & J DE CLIPPELEIR. Leave a respond for A & J DE CLIPPELEIR. A & J DE CLIPPELEIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & J DE CLIPPELEIR op de google maps. Adres en contacten A & J DE CLIPPELEIR
Location of A & J DE CLIPPELEIR on the google maps. Address and contacts of A & J DE CLIPPELEIR

Andere gerelateerde bedrijven als come A & J DE CLIPPELEIR A & J DE CLIPPELEIR: L'Exterieur | EDUARD RYCKEBOER | Verjus F | DB TECHNICS | INTER M.

Other related companies as A & J DE CLIPPELEIR: L'Exterieur | EDUARD RYCKEBOER | Verjus F | DB TECHNICS | INTER M.

A & J DE CLIPPELEIR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & J DE CLIPPELEIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08625335693. Het bedrijf A & J DE CLIPPELEIR bevindt zich op het adres: ZWAARVELD 7; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in A & J DE CLIPPELEIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & J DE CLIPPELEIR is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & J DE CLIPPELEIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & J DE CLIPPELEIR, openstaande posities, locatie van A & J DE CLIPPELEIR op de kaart.

A & J DE CLIPPELEIR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & J DE CLIPPELEIR, company assigned to the tax number BE08625335693. The company A & J DE CLIPPELEIR is located at the address: ZWAARVELD 7; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in A & J DE CLIPPELEIR were not found.
The main activity of A & J DE CLIPPELEIR is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A & J DE CLIPPELEIR is not available. You also can look at reviews of A & J DE CLIPPELEIR, open positions, location of A & J DE CLIPPELEIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & J DE CLIPPELEIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & J DE CLIPPELEIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & J DE CLIPPELEIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & J DE CLIPPELEIR, employees, financial statistics.