ESSEN TRADING COMPANY

Contactgegevens ESSEN TRADING COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSEN TRADING COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSEN TRADING COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 64; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36676184 (+32-36676184) 36676184 (+32-36676184)

Fax (fax): +32 (14) 831-67-49 +32 (14) 831-67-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSEN TRADING COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSEN TRADING COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSEN TRADING COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSEN TRADING COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSEN TRADING COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSEN TRADING COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSEN TRADING COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSEN TRADING COMPANY
Products information ESSEN TRADING COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

ARMAGNAC,Franse Klassewijnen,CALVADOS,COGNACS,FRANSE WIJNEN,Ook oudere jaargangen,CHAMPAGNES.

Product categorie (product category): Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSEN TRADING COMPANY
(Get full report from official database of BE for ESSEN TRADING COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSEN TRADING COMPANY
Addition kinds of activities for ESSEN TRADING COMPANY

17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
54619903. cakes | Cakes
59429905. Stripboeken | Comic books

Werken bij ESSEN TRADING COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSEN TRADING COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSEN TRADING COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSEN TRADING COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Zoek naar antwoorden van ESSEN TRADING COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of ESSEN TRADING COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSEN TRADING COMPANY. Laat een reactie achter voor ESSEN TRADING COMPANY. ESSEN TRADING COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSEN TRADING COMPANY. Leave a respond for ESSEN TRADING COMPANY. ESSEN TRADING COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSEN TRADING COMPANY op de google maps. Adres en contacten ESSEN TRADING COMPANY
Location of ESSEN TRADING COMPANY on the google maps. Address and contacts of ESSEN TRADING COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSEN TRADING COMPANY ESSEN TRADING COMPANY: FRANKELLE COIFFURE | Ondine (Piscines) SA | DENOYEL | FRAN?OIS RIYE | VAN GOETHEM-NEUTELEERS & DOCHTER

Other related companies as ESSEN TRADING COMPANY: FRANKELLE COIFFURE | Ondine (Piscines) SA | DENOYEL | FRAN?OIS RIYE | VAN GOETHEM-NEUTELEERS & DOCHTER

ESSEN TRADING COMPANY is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESSEN TRADING COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf ESSEN TRADING COMPANY bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 64; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dranken Gh. Lijst met producten zijn ARMAGNAC,Franse Klassewijnen,CALVADOS,COGNACS,FRANSE WIJNEN,Ook oudere jaargangen,CHAMPAGNES..
De hoofdactiviteit van ESSEN TRADING COMPANY is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSEN TRADING COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSEN TRADING COMPANY, openstaande posities, locatie van ESSEN TRADING COMPANY op de kaart.

ESSEN TRADING COMPANY is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESSEN TRADING COMPANY, company assigned to the tax number BE04475524902. The company ESSEN TRADING COMPANY is located at the address: KERKSTRAAT 64; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dranken Gh. List of products are ARMAGNAC,Franse Klassewijnen,CALVADOS,COGNACS,FRANSE WIJNEN,Ook oudere jaargangen,CHAMPAGNES..
The main activity of ESSEN TRADING COMPANY is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSEN TRADING COMPANY is not available. You also can look at reviews of ESSEN TRADING COMPANY, open positions, location of ESSEN TRADING COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSEN TRADING COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSEN TRADING COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSEN TRADING COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSEN TRADING COMPANY, employees, financial statistics.