DRANKHANDEL ROOSEN

Contactgegevens DRANKHANDEL ROOSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKHANDEL ROOSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKHANDEL ROOSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWERKERKENWEG 2; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 11587705 (+32-11587705) 11587705 (+32-11587705)

Fax (fax): +32 (10) 148-84-15 +32 (10) 148-84-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKHANDEL ROOSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKHANDEL ROOSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKHANDEL ROOSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKHANDEL ROOSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKHANDEL ROOSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKHANDEL ROOSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKHANDEL ROOSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKHANDEL ROOSEN
Products information DRANKHANDEL ROOSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08436920166
Ondernemingsnummer: 4953979492
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DRANKHANDEL ROOSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKHANDEL ROOSEN
(Get full report from official database of BE for DRANKHANDEL ROOSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKHANDEL ROOSEN
Addition kinds of activities for DRANKHANDEL ROOSEN

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
51910301. Bloem en veldbollen | Flower and field bulbs
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij DRANKHANDEL ROOSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKHANDEL ROOSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKHANDEL ROOSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKHANDEL ROOSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van DRANKHANDEL ROOSEN in sociale netwerken
Look for responds of DRANKHANDEL ROOSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKHANDEL ROOSEN. Laat een reactie achter voor DRANKHANDEL ROOSEN. DRANKHANDEL ROOSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKHANDEL ROOSEN. Leave a respond for DRANKHANDEL ROOSEN. DRANKHANDEL ROOSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKHANDEL ROOSEN op de google maps. Adres en contacten DRANKHANDEL ROOSEN
Location of DRANKHANDEL ROOSEN on the google maps. Address and contacts of DRANKHANDEL ROOSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKHANDEL ROOSEN DRANKHANDEL ROOSEN: Doublet | K.W.B. LAARNE | COUTURE LINDA | PR?MAMAN | P&V

Other related companies as DRANKHANDEL ROOSEN: Doublet | K.W.B. LAARNE | COUTURE LINDA | PR?MAMAN | P&V

DRANKHANDEL ROOSEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKHANDEL ROOSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08436920166. Het bedrijf DRANKHANDEL ROOSEN bevindt zich op het adres: NIEUWERKERKENWEG 2; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken Gh. Producten gemaakt in DRANKHANDEL ROOSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANKHANDEL ROOSEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKHANDEL ROOSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKHANDEL ROOSEN, openstaande posities, locatie van DRANKHANDEL ROOSEN op de kaart.

DRANKHANDEL ROOSEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANKHANDEL ROOSEN, company assigned to the tax number BE08436920166. The company DRANKHANDEL ROOSEN is located at the address: NIEUWERKERKENWEG 2; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken Gh. Products created in DRANKHANDEL ROOSEN were not found.
The main activity of DRANKHANDEL ROOSEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKHANDEL ROOSEN is not available. You also can look at reviews of DRANKHANDEL ROOSEN, open positions, location of DRANKHANDEL ROOSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKHANDEL ROOSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKHANDEL ROOSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKHANDEL ROOSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKHANDEL ROOSEN, employees, financial statistics.