ARSEEN LIEVENS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ARSEEN LIEVENS
Private companiesMotion Pictures • ARSEEN LIEVENS

Contactgegevens ARSEEN LIEVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARSEEN LIEVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARSEEN LIEVENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEKHOUTEDORP 25; 9961; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93737655 (+32-93737655) 93737655 (+32-93737655)

Fax (fax): +32 (58) 761-59-41 +32 (58) 761-59-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARSEEN LIEVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARSEEN LIEVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARSEEN LIEVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARSEEN LIEVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARSEEN LIEVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARSEEN LIEVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARSEEN LIEVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARSEEN LIEVENS
Products information ARSEEN LIEVENS

BTW identificatienummer (tax): BE07323730468
Ondernemingsnummer: 9029632568
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ARSEEN LIEVENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARSEEN LIEVENS
(Get full report from official database of BE for ARSEEN LIEVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARSEEN LIEVENS
Addition kinds of activities for ARSEEN LIEVENS

36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
59999908. Reinigingsapparatuur en benodigdheden | Cleaning equipment and supplies
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij ARSEEN LIEVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARSEEN LIEVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARSEEN LIEVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARSEEN LIEVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van ARSEEN LIEVENS in sociale netwerken
Look for responds of ARSEEN LIEVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARSEEN LIEVENS. Laat een reactie achter voor ARSEEN LIEVENS. ARSEEN LIEVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARSEEN LIEVENS. Leave a respond for ARSEEN LIEVENS. ARSEEN LIEVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARSEEN LIEVENS op de google maps. Adres en contacten ARSEEN LIEVENS
Location of ARSEEN LIEVENS on the google maps. Address and contacts of ARSEEN LIEVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARSEEN LIEVENS ARSEEN LIEVENS: ERIC SCHLECHT | BUREAU LUYCKX | ALBERIC VAN INGELGEM | FREDERIC LEYH | Luyten K

Other related companies as ARSEEN LIEVENS: ERIC SCHLECHT | BUREAU LUYCKX | ALBERIC VAN INGELGEM | FREDERIC LEYH | Luyten K

ARSEEN LIEVENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARSEEN LIEVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07323730468. Het bedrijf ARSEEN LIEVENS bevindt zich op het adres: BOEKHOUTEDORP 25; 9961; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken Gh. Producten gemaakt in ARSEEN LIEVENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARSEEN LIEVENS is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARSEEN LIEVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARSEEN LIEVENS, openstaande posities, locatie van ARSEEN LIEVENS op de kaart.

ARSEEN LIEVENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARSEEN LIEVENS, company assigned to the tax number BE07323730468. The company ARSEEN LIEVENS is located at the address: BOEKHOUTEDORP 25; 9961; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken Gh. Products created in ARSEEN LIEVENS were not found.
The main activity of ARSEEN LIEVENS is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARSEEN LIEVENS is not available. You also can look at reviews of ARSEEN LIEVENS, open positions, location of ARSEEN LIEVENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARSEEN LIEVENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARSEEN LIEVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARSEEN LIEVENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARSEEN LIEVENS, employees, financial statistics.