EVRARD C.M. SA

Contactgegevens EVRARD C.M. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVRARD C.M. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVRARD C.M. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Winston Churchill 281-283 6180 Courcelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-46-16-00 32-71-46-16-00

Fax (fax): 32-71-46-18-00 32-71-46-18-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVRARD C.M. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVRARD C.M. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVRARD C.M. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVRARD C.M. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVRARD C.M. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVRARD C.M. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVRARD C.M. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVRARD C.M. SA
Products information EVRARD C.M. SA

BTW identificatienummer (tax): BE06952667236
Ondernemingsnummer: 4388183593
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in EVRARD C.M. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Submersible pumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVRARD C.M. SA
(Get full report from official database of BE for EVRARD C.M. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVRARD C.M. SA
Addition kinds of activities for EVRARD C.M. SA

227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
384301. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
51530102. Maïs | Corn

Werken bij EVRARD C.M. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVRARD C.M. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVRARD C.M. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVRARD C.M. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van EVRARD C.M. SA in sociale netwerken
Look for responds of EVRARD C.M. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVRARD C.M. SA. Laat een reactie achter voor EVRARD C.M. SA. EVRARD C.M. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVRARD C.M. SA. Leave a respond for EVRARD C.M. SA. EVRARD C.M. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVRARD C.M. SA op de google maps. Adres en contacten EVRARD C.M. SA
Location of EVRARD C.M. SA on the google maps. Address and contacts of EVRARD C.M. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EVRARD C.M. SA EVRARD C.M. SA: WEUTS MARIA | DE BEVERSE CASTARDS | BUR. DE LATHOUWER ROBERT | VAL?RIE JOSSE | Tavernier D

Other related companies as EVRARD C.M. SA: WEUTS MARIA | DE BEVERSE CASTARDS | BUR. DE LATHOUWER ROBERT | VAL?RIE JOSSE | Tavernier D

EVRARD C.M. SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVRARD C.M. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952667236. Het bedrijf EVRARD C.M. SA bevindt zich op het adres: R. Winston Churchill 281-283 6180 Courcelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Submersible pumps. Producten gemaakt in EVRARD C.M. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVRARD C.M. SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVRARD C.M. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVRARD C.M. SA, openstaande posities, locatie van EVRARD C.M. SA op de kaart.

EVRARD C.M. SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVRARD C.M. SA, company assigned to the tax number BE06952667236. The company EVRARD C.M. SA is located at the address: R. Winston Churchill 281-283 6180 Courcelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Submersible pumps. Products created in EVRARD C.M. SA were not found.
The main activity of EVRARD C.M. SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EVRARD C.M. SA is not available. You also can look at reviews of EVRARD C.M. SA, open positions, location of EVRARD C.M. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVRARD C.M. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVRARD C.M. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVRARD C.M. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVRARD C.M. SA, employees, financial statistics.