De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst
Private companiesBusiness Services • De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst

Contactgegevens De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 64; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 20 08 92; 050 34 22 79; 056 61 09 33; 0475 24 99 89 (+32-050 20 08 92; 050 34 22 79; 056 61 09 33; 0475 24 99 89) 050 20 08 92; 050 34 22 79; 056 61 09 33; 0475 24 99 89 (+32-050 20 08 92; 050 34 22 79; 056 61 09 33; 0475 24 99 89)

Fax (fax): +32 (61) 512-29-34 +32 (61) 512-29-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst
Products information De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst

BTW identificatienummer (tax): BE06224822998
Ondernemingsnummer: 9766540527
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst
(Get full report from official database of BE for De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst
Addition kinds of activities for De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst

14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
24910200. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings

Werken bij De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. Looking for open vacancies in other companies

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst in sociale netwerken
Look for responds of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. Laat een reactie achter voor De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. Leave a respond for De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst. De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst op de google maps. Adres en contacten De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst
Location of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst on the google maps. Address and contacts of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: Laenen Kristel | Antwerplaw Advocaten | R?SIDENCE LES SORBIERS | MIA DEVOS | COSEMANS

Other related companies as De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst: Laenen Kristel | Antwerplaw Advocaten | R?SIDENCE LES SORBIERS | MIA DEVOS | COSEMANS

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06224822998. Het bedrijf De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 64; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, openstaande posities, locatie van De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst op de kaart.

De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, company assigned to the tax number BE06224822998. The company De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is located at the address: Torhoutsesteenweg 64; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Contractors - Sewing.
The main activity of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst is not available. You also can look at reviews of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, open positions, location of De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ultra Moderne Ontstoppingsdienst, employees, financial statistics.