BALENCOURT & fils

Contactgegevens BALENCOURT & fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALENCOURT & fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALENCOURT & fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Keulseweg 372; 1933; Zaventem (Sterrebeek), België

Telefoon (phone): 02 720 47 30; 02 721 19 86 (+32-02 720 47 30; 02 721 19 86) 02 720 47 30; 02 721 19 86 (+32-02 720 47 30; 02 721 19 86)

Fax (fax): 02 725 55 24 (+32-02 725 55 24) 02 725 55 24 (+32-02 725 55 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALENCOURT & fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALENCOURT & fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALENCOURT & fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALENCOURT & fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALENCOURT & fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALENCOURT & fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALENCOURT & fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALENCOURT & fils
Products information BALENCOURT & fils

BTW identificatienummer (tax): BE09050231933
Ondernemingsnummer: 9734405517
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Contractors - Roofing; Ceilings; Painting contractors; Contractors - Alterations; Partitions

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALENCOURT & fils
(Get full report from official database of BE for BALENCOURT & fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALENCOURT & fils
Addition kinds of activities for BALENCOURT & fils

267800. Kantoorartikelen | Stationery products
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)
51999915. haarborstels | Hairbrushes
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij BALENCOURT & fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALENCOURT & fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALENCOURT & fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALENCOURT & fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van BALENCOURT & fils in sociale netwerken
Look for responds of BALENCOURT & fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALENCOURT & fils. Laat een reactie achter voor BALENCOURT & fils. BALENCOURT & fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALENCOURT & fils. Leave a respond for BALENCOURT & fils. BALENCOURT & fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALENCOURT & fils op de google maps. Adres en contacten BALENCOURT & fils
Location of BALENCOURT & fils on the google maps. Address and contacts of BALENCOURT & fils

Andere gerelateerde bedrijven als come BALENCOURT & fils BALENCOURT & fils: HUIS HARRY WILSON | RONDEAUX sprl | 'T ACHTERHUYS | HYDROTHERME CHAUFFAGE | H. DEDEURWAERDERE

Other related companies as BALENCOURT & fils: HUIS HARRY WILSON | RONDEAUX sprl | 'T ACHTERHUYS | HYDROTHERME CHAUFFAGE | H. DEDEURWAERDERE

BALENCOURT & fils is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALENCOURT & fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09050231933. Het bedrijf BALENCOURT & fils bevindt zich op het adres: Oude Keulseweg 372; 1933; Zaventem (Sterrebeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Ceilings; Painting contractors; Contractors - Alterations; Partitions.
De hoofdactiviteit van BALENCOURT & fils is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALENCOURT & fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALENCOURT & fils, openstaande posities, locatie van BALENCOURT & fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALENCOURT & fils is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALENCOURT & fils, company assigned to the tax number BE09050231933. The company BALENCOURT & fils is located at the address: Oude Keulseweg 372; 1933; Zaventem (Sterrebeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Contractors - Roofing; Ceilings; Painting contractors; Contractors - Alterations; Partitions.
The main activity of BALENCOURT & fils is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BALENCOURT & fils is not available. You also can look at reviews of BALENCOURT & fils, open positions, location of BALENCOURT & fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALENCOURT & fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALENCOURT & fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALENCOURT & fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALENCOURT & fils, employees, financial statistics.