Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen
Private companiesCoal Mining • Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen

Contactgegevens Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersebaan 166; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 484 49 68 (+32-03 484 49 68) 03 484 49 68 (+32-03 484 49 68)

Fax (fax): +32 (10) 673-42-92 +32 (10) 673-42-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen
Products information Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen

BTW identificatienummer (tax): BE07720336914
Ondernemingsnummer: 4930633544
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen
(Get full report from official database of BE for Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen
Addition kinds of activities for Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
555100. Boothandelaars | Boat dealers
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
22840202. Zijden draad | Silk thread
32910305. Staalwol | Steel wool
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
50829905. Mengers, bouw en mijnbouw | Mixers, construction and mining

Werken bij Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Looking for open vacancies in other companies

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Laat een reactie achter voor Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Leave a respond for Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen. Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen op de google maps. Adres en contacten Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen
Location of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen on the google maps. Address and contacts of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: Moermans R | R. ABRAMS | THORREZ A | JOZEF VREYS | CLB

Other related companies as Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen: Moermans R | R. ABRAMS | THORREZ A | JOZEF VREYS | CLB

Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720336914. Het bedrijf Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen bevindt zich op het adres: Liersebaan 166; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 707,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Producten gemaakt in Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, openstaande posities, locatie van Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen op de kaart.

Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, company assigned to the tax number BE07720336914. The company Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is located at the address: Liersebaan 166; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 707,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drain pipes Unblocking. Products created in Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen were not found.
The main activity of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen is not available. You also can look at reviews of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, open positions, location of Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Ontstoppingsdienst Van Meerbergen, employees, financial statistics.