A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR

Contactgegevens A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 231 22 22; 03 231 89 53; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25 (+32-03 231 22 22; 03 231 89 53; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25) 03 231 22 22; 03 231 89 53; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25 (+32-03 231 22 22; 03 231 89 53; 03 326 35 85; 03 646 55 22; 03 646 55 33; 03 830 25 25)

Fax (fax): 03 646 92 12 (+32-03 646 92 12) 03 646 92 12 (+32-03 646 92 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR
Products information A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR

BTW identificatienummer (tax): BE05045440673
Ondernemingsnummer: 3008300781
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Locks & keys; Plumbing contractors; Glaziers; Repair services

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR
(Get full report from official database of BE for A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR
Addition kinds of activities for A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR

502100. Meubilair | Furniture
16290203. Metrobouw | Subway construction
28999901. Anti-glare materiaal | Anti-glare material
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR in sociale netwerken
Look for responds of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. Laat een reactie achter voor A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. Leave a respond for A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR. A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR op de google maps. Adres en contacten A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR
Location of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR on the google maps. Address and contacts of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: VAN GUCHT HUBERT BVBA | CITIBANK | COIFFURE MARIE-LISE | KAPSALONS MARCEL D'HOOGE | JOZEF DEWINTER

Other related companies as A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR: VAN GUCHT HUBERT BVBA | CITIBANK | COIFFURE MARIE-LISE | KAPSALONS MARCEL D'HOOGE | JOZEF DEWINTER

A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045440673. Het bedrijf A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR bevindt zich op het adres: Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Locks & keys; Plumbing contractors; Glaziers; Repair services.
De hoofdactiviteit van A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, openstaande posities, locatie van A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR op de kaart.

A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, company assigned to the tax number BE05045440673. The company A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is located at the address: Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Locks & keys; Plumbing contractors; Glaziers; Repair services.
The main activity of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR is not available. You also can look at reviews of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, open positions, location of A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.B. bvba-EXPRESS REPAIR, employees, financial statistics.