JOZEF DEWINTER

Contactgegevens JOZEF DEWINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF DEWINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF DEWINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANHEYLENSTRAAT 24; 1820; STEENOKKERZEEL, België

Telefoon (phone): 27518812 (+32-27518812) 27518812 (+32-27518812)

Fax (fax): +32 (64) 221-41-79 +32 (64) 221-41-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF DEWINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF DEWINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF DEWINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF DEWINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF DEWINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF DEWINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF DEWINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF DEWINTER
Products information JOZEF DEWINTER

BTW identificatienummer (tax): BE09900299072
Ondernemingsnummer: 7630249023
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JOZEF DEWINTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF DEWINTER
(Get full report from official database of BE for JOZEF DEWINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF DEWINTER
Addition kinds of activities for JOZEF DEWINTER

20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
22840301. Haakdraad | Crochet thread
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
39140302. Bestek, tin | Cutlery, pewter
39490402. Ijsschaatsen, onderdelen en accessoires | Ice skates, parts and accessories

Werken bij JOZEF DEWINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF DEWINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF DEWINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF DEWINTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

Zoek naar antwoorden van JOZEF DEWINTER in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF DEWINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF DEWINTER. Laat een reactie achter voor JOZEF DEWINTER. JOZEF DEWINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF DEWINTER. Leave a respond for JOZEF DEWINTER. JOZEF DEWINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF DEWINTER op de google maps. Adres en contacten JOZEF DEWINTER
Location of JOZEF DEWINTER on the google maps. Address and contacts of JOZEF DEWINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF DEWINTER JOZEF DEWINTER: GMG LUCAS ZEEFDRUK | DISCO 2000 | Hair Mèches | ALFONS SCHEPERS | Femina

Other related companies as JOZEF DEWINTER: GMG LUCAS ZEEFDRUK | DISCO 2000 | Hair Mèches | ALFONS SCHEPERS | Femina

JOZEF DEWINTER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF DEWINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900299072. Het bedrijf JOZEF DEWINTER bevindt zich op het adres: VANHEYLENSTRAAT 24; 1820; STEENOKKERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in JOZEF DEWINTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF DEWINTER is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF DEWINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF DEWINTER, openstaande posities, locatie van JOZEF DEWINTER op de kaart.

JOZEF DEWINTER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF DEWINTER, company assigned to the tax number BE09900299072. The company JOZEF DEWINTER is located at the address: VANHEYLENSTRAAT 24; 1820; STEENOKKERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in JOZEF DEWINTER were not found.
The main activity of JOZEF DEWINTER is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF DEWINTER is not available. You also can look at reviews of JOZEF DEWINTER, open positions, location of JOZEF DEWINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF DEWINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF DEWINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF DEWINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF DEWINTER, employees, financial statistics.