"ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI

Contactgegevens "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

"ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Godefroid-Kurth 19-93; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 08 78; 0475 93 27 40 (+32-04 342 08 78; 0475 93 27 40) 04 342 08 78; 0475 93 27 40 (+32-04 342 08 78; 0475 93 27 40)

Fax (fax): +32 (56) 930-34-53 +32 (56) 930-34-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI
Products information "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI

BTW identificatienummer (tax): BE08923065185
Ondernemingsnummer: 5539001464
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI
(Get full report from official database of BE for "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI
Addition kinds of activities for "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI

16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
22419904. Glas smalle stoffen | Glass narrow fabrics
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
24990703. Reed ware, behalve meubels | Reed ware, except furniture
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
50649904. Elektrische scheerapparaten | Electric razors
62110205. Securities flotatie bedrijven | Securities flotation companies

Werken bij "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI in sociale netwerken
Look for responds of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. Laat een reactie achter voor "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. Leave a respond for "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI. "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI op de google maps. Adres en contacten "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI
Location of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI on the google maps. Address and contacts of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: FLGROEP DE BRAUWER NV | A 2000 | POINT DE MIRE DU CENTRE | Ch?teaux Wijninvoer | DEPOVER

Other related companies as "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI: FLGROEP DE BRAUWER NV | A 2000 | POINT DE MIRE DU CENTRE | Ch?teaux Wijninvoer | DEPOVER

"ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08923065185. Het bedrijf "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI bevindt zich op het adres: Quai Godefroid-Kurth 19-93; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Producten gemaakt in "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, openstaande posities, locatie van "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI op de kaart.

"ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, company assigned to the tax number BE08923065185. The company "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is located at the address: Quai Godefroid-Kurth 19-93; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drain pipes Unblocking. Products created in "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI were not found.
The main activity of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI is not available. You also can look at reviews of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, open positions, location of "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "ALLO PLOMBIER" - O.WLOGALSKI, employees, financial statistics.