All Fruit BVBA

Contactgegevens All Fruit BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Fruit BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Fruit BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Daalstraat 9; 3870; Heers (Klein-Gelmen), België

Telefoon (phone): 011 48 50 12 (+32-011 48 50 12) 011 48 50 12 (+32-011 48 50 12)

Fax (fax): 011 48 20 66 (+32-011 48 20 66) 011 48 20 66 (+32-011 48 20 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Fruit BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Fruit BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Fruit BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Fruit BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Fruit BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Fruit BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Fruit BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Fruit BVBA
Products information All Fruit BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01597106933
Ondernemingsnummer: 3968780517
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 391,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Bakers - Ingredients

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Fruit BVBA
(Get full report from official database of BE for All Fruit BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Fruit BVBA
Addition kinds of activities for All Fruit BVBA

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
20529903. Communie wafels | Communion wafers
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
72990101. Kleur consultant | Color consultant

Werken bij All Fruit BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Fruit BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Fruit BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Fruit BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

Zoek naar antwoorden van All Fruit BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All Fruit BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Fruit BVBA. Laat een reactie achter voor All Fruit BVBA. All Fruit BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Fruit BVBA. Leave a respond for All Fruit BVBA. All Fruit BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Fruit BVBA op de google maps. Adres en contacten All Fruit BVBA
Location of All Fruit BVBA on the google maps. Address and contacts of All Fruit BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All Fruit BVBA All Fruit BVBA: Lana Belgium BVBA | PROEF-&VORMINGSC.LANDBOUW | HUIS CAF? AU LAIT | VRIJE BASISSCHOOL | J K SERVICE SA

Other related companies as All Fruit BVBA: Lana Belgium BVBA | PROEF-&VORMINGSC.LANDBOUW | HUIS CAF? AU LAIT | VRIJE BASISSCHOOL | J K SERVICE SA

All Fruit BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is All Fruit BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01597106933. Het bedrijf All Fruit BVBA bevindt zich op het adres: Daalstraat 9; 3870; Heers (Klein-Gelmen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 391,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers - Ingredients. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van All Fruit BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Fruit BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Fruit BVBA, openstaande posities, locatie van All Fruit BVBA op de kaart.

All Fruit BVBA is a company, that was registered 1987 in Aalst region, Belgium. Full name of company is All Fruit BVBA, company assigned to the tax number BE01597106933. The company All Fruit BVBA is located at the address: Daalstraat 9; 3870; Heers (Klein-Gelmen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 391,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers - Ingredients. List of products are Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol..
The main activity of All Fruit BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of All Fruit BVBA is not available. You also can look at reviews of All Fruit BVBA, open positions, location of All Fruit BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Fruit BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Fruit BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Fruit BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Fruit BVBA, employees, financial statistics.