VINCK MARCEL BVBA

Contactgegevens VINCK MARCEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCK MARCEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCK MARCEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bekelstraat 141; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 68 16 (+32-03 777 68 16) 03 777 68 16 (+32-03 777 68 16)

Fax (fax): 03 778 25 62 (+32-03 778 25 62) 03 778 25 62 (+32-03 778 25 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCK MARCEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCK MARCEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCK MARCEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCK MARCEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCK MARCEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCK MARCEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCK MARCEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCK MARCEL BVBA
Products information VINCK MARCEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04766113281
Ondernemingsnummer: 9460296630
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Aluminium - Constructions; Verandas; Windows

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCK MARCEL BVBA
(Get full report from official database of BE for VINCK MARCEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCK MARCEL BVBA
Addition kinds of activities for VINCK MARCEL BVBA

824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
37699901. Airframe assemblies, begeleide raketten | Airframe assemblies, guided missiles
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
51729901. Ruwe olie | Crude oil

Werken bij VINCK MARCEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCK MARCEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCK MARCEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCK MARCEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van VINCK MARCEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VINCK MARCEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCK MARCEL BVBA. Laat een reactie achter voor VINCK MARCEL BVBA. VINCK MARCEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCK MARCEL BVBA. Leave a respond for VINCK MARCEL BVBA. VINCK MARCEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCK MARCEL BVBA op de google maps. Adres en contacten VINCK MARCEL BVBA
Location of VINCK MARCEL BVBA on the google maps. Address and contacts of VINCK MARCEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCK MARCEL BVBA VINCK MARCEL BVBA: ST.ANTONIUS | IGNACE LESCOUHIER | HUGO VANDEWALLE | ERA IMMOBILI?N VAN MOL | LUC BAECK

Other related companies as VINCK MARCEL BVBA: ST.ANTONIUS | IGNACE LESCOUHIER | HUGO VANDEWALLE | ERA IMMOBILI?N VAN MOL | LUC BAECK

VINCK MARCEL BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCK MARCEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04766113281. Het bedrijf VINCK MARCEL BVBA bevindt zich op het adres: Bekelstraat 141; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions; Verandas; Windows.
De hoofdactiviteit van VINCK MARCEL BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCK MARCEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCK MARCEL BVBA, openstaande posities, locatie van VINCK MARCEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VINCK MARCEL BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCK MARCEL BVBA, company assigned to the tax number BE04766113281. The company VINCK MARCEL BVBA is located at the address: Bekelstraat 141; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Doors. List of products are Aluminium - Constructions; Verandas; Windows.
The main activity of VINCK MARCEL BVBA is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCK MARCEL BVBA is not available. You also can look at reviews of VINCK MARCEL BVBA, open positions, location of VINCK MARCEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCK MARCEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCK MARCEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCK MARCEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCK MARCEL BVBA, employees, financial statistics.