VERVECKEN HOUTHANDEL

Contactgegevens VERVECKEN HOUTHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVECKEN HOUTHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVECKEN HOUTHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schotelven 29; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 82 19 (+32-014 67 82 19) 014 67 82 19 (+32-014 67 82 19)

Fax (fax): 014 67 24 91 (+32-014 67 24 91) 014 67 24 91 (+32-014 67 24 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVECKEN HOUTHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVECKEN HOUTHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVECKEN HOUTHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVECKEN HOUTHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVECKEN HOUTHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVECKEN HOUTHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVECKEN HOUTHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVECKEN HOUTHANDEL
Products information VERVECKEN HOUTHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE04690307617
Ondernemingsnummer: 4335174560
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Timber; Carpenters; Parquets; Wall cupboards

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVECKEN HOUTHANDEL
(Get full report from official database of BE for VERVECKEN HOUTHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVECKEN HOUTHANDEL
Addition kinds of activities for VERVECKEN HOUTHANDEL

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
349401. Buisleidingen | Pipe fittings
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
39990400. Furs | Furs
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij VERVECKEN HOUTHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVECKEN HOUTHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVECKEN HOUTHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVECKEN HOUTHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

Zoek naar antwoorden van VERVECKEN HOUTHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of VERVECKEN HOUTHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVECKEN HOUTHANDEL. Laat een reactie achter voor VERVECKEN HOUTHANDEL. VERVECKEN HOUTHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVECKEN HOUTHANDEL. Leave a respond for VERVECKEN HOUTHANDEL. VERVECKEN HOUTHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVECKEN HOUTHANDEL op de google maps. Adres en contacten VERVECKEN HOUTHANDEL
Location of VERVECKEN HOUTHANDEL on the google maps. Address and contacts of VERVECKEN HOUTHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVECKEN HOUTHANDEL VERVECKEN HOUTHANDEL: FORTIS | ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS | VELDBOERKE | PATRICK ROBINET | L. RAUCH

Other related companies as VERVECKEN HOUTHANDEL: FORTIS | ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS | VELDBOERKE | PATRICK ROBINET | L. RAUCH

VERVECKEN HOUTHANDEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVECKEN HOUTHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04690307617. Het bedrijf VERVECKEN HOUTHANDEL bevindt zich op het adres: Schotelven 29; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Timber; Carpenters; Parquets; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van VERVECKEN HOUTHANDEL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVECKEN HOUTHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVECKEN HOUTHANDEL, openstaande posities, locatie van VERVECKEN HOUTHANDEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERVECKEN HOUTHANDEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVECKEN HOUTHANDEL, company assigned to the tax number BE04690307617. The company VERVECKEN HOUTHANDEL is located at the address: Schotelven 29; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Timber; Carpenters; Parquets; Wall cupboards.
The main activity of VERVECKEN HOUTHANDEL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVECKEN HOUTHANDEL is not available. You also can look at reviews of VERVECKEN HOUTHANDEL, open positions, location of VERVECKEN HOUTHANDEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVECKEN HOUTHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVECKEN HOUTHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVECKEN HOUTHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVECKEN HOUTHANDEL, employees, financial statistics.