ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS

Contactgegevens ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 56; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32364412 32364412

Fax (fax): +32 (15) 233-57-14 +32 (15) 233-57-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS
Products information ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE05215454101
Ondernemingsnummer: 6187469482
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Matériel d'Extinction d'Incendie.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Appareils de pulvérisation Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS
Addition kinds of activities for ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS

154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
36919900. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
44499903. Rivier vervoer, behalve op de st. | River transportation, except on the st. lawrence seaway
51699911. Silicium smeermiddelen | Silicon lubricants
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers

Werken bij ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

Zoek naar antwoorden van ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. Laat een reactie achter voor ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. Leave a respond for ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS. ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS
Location of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: HUIS NICQUE | MAISON THONON | GARAGE VAN NIEUWENNHUYSE | Callens | Technofluid

Other related companies as ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS: HUIS NICQUE | MAISON THONON | GARAGE VAN NIEUWENNHUYSE | Callens | Technofluid

ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215454101. Het bedrijf ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 56; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Appareils de pulvérisation Fab. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Matériel d'Extinction d'Incendie..
De hoofdactiviteit van ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, openstaande posities, locatie van ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS op de kaart.

ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, company assigned to the tax number BE05215454101. The company ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 56; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Appareils de pulvérisation Fab. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Matériel d'Extinction d'Incendie..
The main activity of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, open positions, location of ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP DATA ELECTRONIC SYSTEMS, employees, financial statistics.