Technofluid

Contactgegevens Technofluid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technofluid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technofluid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bld Frankignoul 2-4; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 344 97 00 (+32-04 344 97 00) 04 344 97 00 (+32-04 344 97 00)

Fax (fax): 04 341 38 86; 09 326 76 11 (+32-04 341 38 86; 09 326 76 11) 04 341 38 86; 09 326 76 11 (+32-04 341 38 86; 09 326 76 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technofluid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technofluid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technofluid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technofluid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technofluid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technofluid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technofluid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technofluid
Products information Technofluid

BTW identificatienummer (tax): BE04579345703
Ondernemingsnummer: 4659271240
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Filters - Air & gas; Compressors; Pneumatic automation; Vacuum machinery & equipment; Industrial automation; Jacks & cylinders; Manometers; Regulating systems; Filters - Liquid; Measuring & control apparatus

Product categorie (product category): Pipe fittings and couplings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technofluid
(Get full report from official database of BE for Technofluid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technofluid
Addition kinds of activities for Technofluid

01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
36340314. Ruimteverwarmers, elektrisch | Space heaters, electric
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association

Werken bij Technofluid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technofluid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technofluid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technofluid. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van Technofluid in sociale netwerken
Look for responds of Technofluid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technofluid. Laat een reactie achter voor Technofluid. Technofluid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technofluid. Leave a respond for Technofluid. Technofluid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technofluid op de google maps. Adres en contacten Technofluid
Location of Technofluid on the google maps. Address and contacts of Technofluid

Andere gerelateerde bedrijven als come Technofluid Technofluid: MARIE-FRANCE PARISSE | EVY CATTECEUR | SCHREVENS | MAGDA VAN BRITSOM | RIK VLIEGHE

Other related companies as Technofluid: MARIE-FRANCE PARISSE | EVY CATTECEUR | SCHREVENS | MAGDA VAN BRITSOM | RIK VLIEGHE

Technofluid is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Technofluid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04579345703. Het bedrijf Technofluid bevindt zich op het adres: Bld Frankignoul 2-4; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pipe fittings and couplings. Lijst met producten zijn Filters - Air & gas; Compressors; Pneumatic automation; Vacuum machinery & equipment; Industrial automation; Jacks & cylinders; Manometers; Regulating systems; Filters - Liquid; Measuring & control apparatus.
De hoofdactiviteit van Technofluid is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technofluid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technofluid, openstaande posities, locatie van Technofluid op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technofluid is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Technofluid, company assigned to the tax number BE04579345703. The company Technofluid is located at the address: Bld Frankignoul 2-4; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pipe fittings and couplings. List of products are Filters - Air & gas; Compressors; Pneumatic automation; Vacuum machinery & equipment; Industrial automation; Jacks & cylinders; Manometers; Regulating systems; Filters - Liquid; Measuring & control apparatus.
The main activity of Technofluid is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Technofluid is not available. You also can look at reviews of Technofluid, open positions, location of Technofluid on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technofluid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technofluid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technofluid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technofluid, employees, financial statistics.