EUROSEALINGS NV

Contactgegevens EUROSEALINGS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROSEALINGS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROSEALINGS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenberglei 17 2627 Schelle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-44-11-16 32-38-44-11-16

Fax (fax): 32-38-44-42-81 32-38-44-42-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROSEALINGS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROSEALINGS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROSEALINGS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROSEALINGS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROSEALINGS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROSEALINGS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROSEALINGS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROSEALINGS NV
Products information EUROSEALINGS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02000579833
Ondernemingsnummer: 8649230957
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EUROSEALINGS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Seals and packing material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROSEALINGS NV
(Get full report from official database of BE for EUROSEALINGS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROSEALINGS NV
Addition kinds of activities for EUROSEALINGS NV

306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
34210101. Carving sets | Carving sets
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment

Werken bij EUROSEALINGS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROSEALINGS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROSEALINGS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROSEALINGS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van EUROSEALINGS NV in sociale netwerken
Look for responds of EUROSEALINGS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROSEALINGS NV. Laat een reactie achter voor EUROSEALINGS NV. EUROSEALINGS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROSEALINGS NV. Leave a respond for EUROSEALINGS NV. EUROSEALINGS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROSEALINGS NV op de google maps. Adres en contacten EUROSEALINGS NV
Location of EUROSEALINGS NV on the google maps. Address and contacts of EUROSEALINGS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROSEALINGS NV EUROSEALINGS NV: Laugs E | MARC HAEGEMAN | BRANDWEERKAZERNE | C.C.F. CENTRE DE CULT.& FORM. | ETIENNE WAUMAN

Other related companies as EUROSEALINGS NV: Laugs E | MARC HAEGEMAN | BRANDWEERKAZERNE | C.C.F. CENTRE DE CULT.& FORM. | ETIENNE WAUMAN

EUROSEALINGS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROSEALINGS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02000579833. Het bedrijf EUROSEALINGS NV bevindt zich op het adres: Molenberglei 17 2627 Schelle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Seals and packing material. Producten gemaakt in EUROSEALINGS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROSEALINGS NV is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROSEALINGS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROSEALINGS NV, openstaande posities, locatie van EUROSEALINGS NV op de kaart.

EUROSEALINGS NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROSEALINGS NV, company assigned to the tax number BE02000579833. The company EUROSEALINGS NV is located at the address: Molenberglei 17 2627 Schelle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Seals and packing material. Products created in EUROSEALINGS NV were not found.
The main activity of EUROSEALINGS NV is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROSEALINGS NV is not available. You also can look at reviews of EUROSEALINGS NV, open positions, location of EUROSEALINGS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROSEALINGS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROSEALINGS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROSEALINGS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROSEALINGS NV, employees, financial statistics.