Van Damme M & Zn BVBA

Contactgegevens Van Damme M & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Damme M & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Damme M & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolfputstraat 39; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 251 36 07 (+32-09 251 36 07) 09 251 36 07 (+32-09 251 36 07)

Fax (fax): 09 251 78 47 (+32-09 251 78 47) 09 251 78 47 (+32-09 251 78 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Damme M & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Damme M & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Damme M & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Damme M & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Damme M & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Damme M & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Damme M & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Damme M & Zn BVBA
Products information Van Damme M & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06899383544
Ondernemingsnummer: 6459655761
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Carpenters; Windows

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Damme M & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Damme M & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Damme M & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Van Damme M & Zn BVBA

208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
20229902. Natuurlijke kaas | Natural cheese
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
38220305. Thermokoppels, vacuüm: glas | Thermocouples, vacuum: glass
51450000. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij Van Damme M & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Damme M & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Damme M & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Damme M & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Van Damme M & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Damme M & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Damme M & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Van Damme M & Zn BVBA. Van Damme M & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Damme M & Zn BVBA. Leave a respond for Van Damme M & Zn BVBA. Van Damme M & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Damme M & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Damme M & Zn BVBA
Location of Van Damme M & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Damme M & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Damme M & Zn BVBA Van Damme M & Zn BVBA: POSITIF PHOTO SPEED | FRANCOIS VANDUREN | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Straetmans Jean-Marie | Moerenhout F

Other related companies as Van Damme M & Zn BVBA: POSITIF PHOTO SPEED | FRANCOIS VANDUREN | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Straetmans Jean-Marie | Moerenhout F

Van Damme M & Zn BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Damme M & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06899383544. Het bedrijf Van Damme M & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Wolfputstraat 39; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 547,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Carpenters; Windows.
De hoofdactiviteit van Van Damme M & Zn BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Damme M & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Damme M & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Van Damme M & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Damme M & Zn BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Damme M & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE06899383544. The company Van Damme M & Zn BVBA is located at the address: Wolfputstraat 39; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 547,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors. List of products are Carpenters; Windows.
The main activity of Van Damme M & Zn BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Damme M & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Damme M & Zn BVBA, open positions, location of Van Damme M & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Damme M & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Damme M & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Damme M & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Damme M & Zn BVBA, employees, financial statistics.