Stiernon J & Fils Ets

Contactgegevens Stiernon J & Fils Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stiernon J & Fils Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stiernon J & Fils Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 63; 7134; Binche (Leval-Trahegnies), België

Telefoon (phone): 064 33 39 21 (+32-064 33 39 21) 064 33 39 21 (+32-064 33 39 21)

Fax (fax): 064 36 71 08 (+32-064 36 71 08) 064 36 71 08 (+32-064 36 71 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stiernon J & Fils Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stiernon J & Fils Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stiernon J & Fils Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stiernon J & Fils Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stiernon J & Fils Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stiernon J & Fils Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stiernon J & Fils Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stiernon J & Fils Ets
Products information Stiernon J & Fils Ets

BTW identificatienummer (tax): BE06467346191
Ondernemingsnummer: 8456695556
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Timber; Roofing - Materials; Parquets; Wood planing & sawing

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stiernon J & Fils Ets
(Get full report from official database of BE for Stiernon J & Fils Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stiernon J & Fils Ets
Addition kinds of activities for Stiernon J & Fils Ets

5812. Eten plaatsen | Eating places
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
09719901. Dierjacht en vangst, commercieel | Animal hunting and trapping, commercial
17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec

Werken bij Stiernon J & Fils Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stiernon J & Fils Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stiernon J & Fils Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stiernon J & Fils Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

Zoek naar antwoorden van Stiernon J & Fils Ets in sociale netwerken
Look for responds of Stiernon J & Fils Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stiernon J & Fils Ets. Laat een reactie achter voor Stiernon J & Fils Ets. Stiernon J & Fils Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stiernon J & Fils Ets. Leave a respond for Stiernon J & Fils Ets. Stiernon J & Fils Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stiernon J & Fils Ets op de google maps. Adres en contacten Stiernon J & Fils Ets
Location of Stiernon J & Fils Ets on the google maps. Address and contacts of Stiernon J & Fils Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Stiernon J & Fils Ets Stiernon J & Fils Ets: A B G C | GILLES MAHIN | Naaimachines Van Den Berghe bvba | CONTAINERPARK NEERPELT | DIANE BLEUS

Other related companies as Stiernon J & Fils Ets: A B G C | GILLES MAHIN | Naaimachines Van Den Berghe bvba | CONTAINERPARK NEERPELT | DIANE BLEUS

Stiernon J & Fils Ets is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stiernon J & Fils Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06467346191. Het bedrijf Stiernon J & Fils Ets bevindt zich op het adres: Rue Albert I 63; 7134; Binche (Leval-Trahegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Timber; Roofing - Materials; Parquets; Wood planing & sawing.
De hoofdactiviteit van Stiernon J & Fils Ets is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stiernon J & Fils Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stiernon J & Fils Ets, openstaande posities, locatie van Stiernon J & Fils Ets op de kaart.

Stiernon J & Fils Ets is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stiernon J & Fils Ets, company assigned to the tax number BE06467346191. The company Stiernon J & Fils Ets is located at the address: Rue Albert I 63; 7134; Binche (Leval-Trahegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Timber; Roofing - Materials; Parquets; Wood planing & sawing.
The main activity of Stiernon J & Fils Ets is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stiernon J & Fils Ets is not available. You also can look at reviews of Stiernon J & Fils Ets, open positions, location of Stiernon J & Fils Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stiernon J & Fils Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stiernon J & Fils Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stiernon J & Fils Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stiernon J & Fils Ets, employees, financial statistics.