SCIERIE GATIN THEO SA

Contactgegevens SCIERIE GATIN THEO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCIERIE GATIN THEO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCIERIE GATIN THEO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sausset 2; 6951; Nassogne (Bande), België

Telefoon (phone): 084 34 42 41; 084 45 50 60; 084 45 56 34; 084 45 50 00 (+32-084 34 42 41; 084 45 50 60; 084 45 56 34; 084 45 50 00) 084 34 42 41; 084 45 50 60; 084 45 56 34; 084 45 50 00 (+32-084 34 42 41; 084 45 50 60; 084 45 56 34; 084 45 50 00)

Fax (fax): +32 (83) 396-33-17 +32 (83) 396-33-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCIERIE GATIN THEO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCIERIE GATIN THEO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCIERIE GATIN THEO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCIERIE GATIN THEO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCIERIE GATIN THEO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCIERIE GATIN THEO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCIERIE GATIN THEO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCIERIE GATIN THEO SA
Products information SCIERIE GATIN THEO SA

BTW identificatienummer (tax): BE01669891357
Ondernemingsnummer: 7030944824
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Parquets

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCIERIE GATIN THEO SA
(Get full report from official database of BE for SCIERIE GATIN THEO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCIERIE GATIN THEO SA
Addition kinds of activities for SCIERIE GATIN THEO SA

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
51490103. Oleomargarine | Oleomargarine
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service

Werken bij SCIERIE GATIN THEO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCIERIE GATIN THEO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCIERIE GATIN THEO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCIERIE GATIN THEO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van SCIERIE GATIN THEO SA in sociale netwerken
Look for responds of SCIERIE GATIN THEO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCIERIE GATIN THEO SA. Laat een reactie achter voor SCIERIE GATIN THEO SA. SCIERIE GATIN THEO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCIERIE GATIN THEO SA. Leave a respond for SCIERIE GATIN THEO SA. SCIERIE GATIN THEO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCIERIE GATIN THEO SA op de google maps. Adres en contacten SCIERIE GATIN THEO SA
Location of SCIERIE GATIN THEO SA on the google maps. Address and contacts of SCIERIE GATIN THEO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCIERIE GATIN THEO SA SCIERIE GATIN THEO SA: Dierckx M. vertaalbureau | Maes Michael | Mont-des-Pins | GARAGE OPDECAM D. | JUDITH BOUSSON

Other related companies as SCIERIE GATIN THEO SA: Dierckx M. vertaalbureau | Maes Michael | Mont-des-Pins | GARAGE OPDECAM D. | JUDITH BOUSSON

SCIERIE GATIN THEO SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCIERIE GATIN THEO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01669891357. Het bedrijf SCIERIE GATIN THEO SA bevindt zich op het adres: Sausset 2; 6951; Nassogne (Bande). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Parquets.
De hoofdactiviteit van SCIERIE GATIN THEO SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCIERIE GATIN THEO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCIERIE GATIN THEO SA, openstaande posities, locatie van SCIERIE GATIN THEO SA op de kaart.

SCIERIE GATIN THEO SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCIERIE GATIN THEO SA, company assigned to the tax number BE01669891357. The company SCIERIE GATIN THEO SA is located at the address: Sausset 2; 6951; Nassogne (Bande). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Doors. List of products are Parquets.
The main activity of SCIERIE GATIN THEO SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCIERIE GATIN THEO SA is not available. You also can look at reviews of SCIERIE GATIN THEO SA, open positions, location of SCIERIE GATIN THEO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCIERIE GATIN THEO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCIERIE GATIN THEO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCIERIE GATIN THEO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCIERIE GATIN THEO SA, employees, financial statistics.