Portit SPRL

Contactgegevens Portit SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Portit SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Portit SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tubize 12C; 1460; Ittre (Virginal-Samme), België

Telefoon (phone): 067 64 72 76 (+32-067 64 72 76) 067 64 72 76 (+32-067 64 72 76)

Fax (fax): 067 64 82 10 (+32-067 64 82 10) 067 64 82 10 (+32-067 64 82 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Portit SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Portit SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Portit SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Portit SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Portit SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Portit SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Portit SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Portit SPRL
Products information Portit SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05559326171
Ondernemingsnummer: 1262298583
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Portit SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Portit SPRL
(Get full report from official database of BE for Portit SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Portit SPRL
Addition kinds of activities for Portit SPRL

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
59439903. Schoolspullen | School supplies
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)

Werken bij Portit SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Portit SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Portit SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Portit SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Portit SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Portit SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Portit SPRL. Laat een reactie achter voor Portit SPRL. Portit SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Portit SPRL. Leave a respond for Portit SPRL. Portit SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Portit SPRL op de google maps. Adres en contacten Portit SPRL
Location of Portit SPRL on the google maps. Address and contacts of Portit SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Portit SPRL Portit SPRL: PHILIPPE SMETS | ALPINA TOURS | Mohy Equipement SPRL | JOZEF TOELEN | Roos P

Other related companies as Portit SPRL: PHILIPPE SMETS | ALPINA TOURS | Mohy Equipement SPRL | JOZEF TOELEN | Roos P

Portit SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Portit SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05559326171. Het bedrijf Portit SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Tubize 12C; 1460; Ittre (Virginal-Samme). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors. Producten gemaakt in Portit SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Portit SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Portit SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Portit SPRL, openstaande posities, locatie van Portit SPRL op de kaart.

Portit SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Portit SPRL, company assigned to the tax number BE05559326171. The company Portit SPRL is located at the address: Rue de Tubize 12C; 1460; Ittre (Virginal-Samme). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors. Products created in Portit SPRL were not found.
The main activity of Portit SPRL is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Portit SPRL is not available. You also can look at reviews of Portit SPRL, open positions, location of Portit SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Portit SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Portit SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Portit SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Portit SPRL, employees, financial statistics.