Klados Algemene Schrijnwerkerij

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Klados Algemene Schrijnwerkerij
Private companiesLegal Services • Klados Algemene Schrijnwerkerij

Contactgegevens Klados Algemene Schrijnwerkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klados Algemene Schrijnwerkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klados Algemene Schrijnwerkerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 26 14 73 (+32-011 26 14 73) 011 26 14 73 (+32-011 26 14 73)

Fax (fax): +32 (84) 437-87-78 +32 (84) 437-87-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klados Algemene Schrijnwerkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klados Algemene Schrijnwerkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klados Algemene Schrijnwerkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klados Algemene Schrijnwerkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klados Algemene Schrijnwerkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klados Algemene Schrijnwerkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klados Algemene Schrijnwerkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klados Algemene Schrijnwerkerij
Products information Klados Algemene Schrijnwerkerij

BTW identificatienummer (tax): BE03399139404
Ondernemingsnummer: 2247497558
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Carpenters

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klados Algemene Schrijnwerkerij
(Get full report from official database of BE for Klados Algemene Schrijnwerkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klados Algemene Schrijnwerkerij
Addition kinds of activities for Klados Algemene Schrijnwerkerij

516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
571399. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits

Werken bij Klados Algemene Schrijnwerkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klados Algemene Schrijnwerkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klados Algemene Schrijnwerkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klados Algemene Schrijnwerkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Klados Algemene Schrijnwerkerij in sociale netwerken
Look for responds of Klados Algemene Schrijnwerkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klados Algemene Schrijnwerkerij. Laat een reactie achter voor Klados Algemene Schrijnwerkerij. Klados Algemene Schrijnwerkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klados Algemene Schrijnwerkerij. Leave a respond for Klados Algemene Schrijnwerkerij. Klados Algemene Schrijnwerkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klados Algemene Schrijnwerkerij op de google maps. Adres en contacten Klados Algemene Schrijnwerkerij
Location of Klados Algemene Schrijnwerkerij on the google maps. Address and contacts of Klados Algemene Schrijnwerkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Klados Algemene Schrijnwerkerij Klados Algemene Schrijnwerkerij: COIFFURE GERDA | MALCORPS MOTORS SA | Centre Culturel | POLYBETON/POLYB?TON | GARAGE BASTIN

Other related companies as Klados Algemene Schrijnwerkerij: COIFFURE GERDA | MALCORPS MOTORS SA | Centre Culturel | POLYBETON/POLYB?TON | GARAGE BASTIN

Klados Algemene Schrijnwerkerij is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klados Algemene Schrijnwerkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03399139404. Het bedrijf Klados Algemene Schrijnwerkerij bevindt zich op het adres: Centrum Zuid; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Klados Algemene Schrijnwerkerij is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klados Algemene Schrijnwerkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klados Algemene Schrijnwerkerij, openstaande posities, locatie van Klados Algemene Schrijnwerkerij op de kaart.

Klados Algemene Schrijnwerkerij is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klados Algemene Schrijnwerkerij, company assigned to the tax number BE03399139404. The company Klados Algemene Schrijnwerkerij is located at the address: Centrum Zuid; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Doors. List of products are Carpenters.
The main activity of Klados Algemene Schrijnwerkerij is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Klados Algemene Schrijnwerkerij is not available. You also can look at reviews of Klados Algemene Schrijnwerkerij, open positions, location of Klados Algemene Schrijnwerkerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klados Algemene Schrijnwerkerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klados Algemene Schrijnwerkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klados Algemene Schrijnwerkerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klados Algemene Schrijnwerkerij, employees, financial statistics.