GLASWERKEN STEVE GEDOPT

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • GLASWERKEN STEVE GEDOPT
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • GLASWERKEN STEVE GEDOPT

Contactgegevens GLASWERKEN STEVE GEDOPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASWERKEN STEVE GEDOPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASWERKEN STEVE GEDOPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boekweitstraat 69; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 685 24 97; 0495 32 88 87 (+32-03 685 24 97; 0495 32 88 87) 03 685 24 97; 0495 32 88 87 (+32-03 685 24 97; 0495 32 88 87)

Fax (fax): 03 685 47 19 (+32-03 685 47 19) 03 685 47 19 (+32-03 685 47 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASWERKEN STEVE GEDOPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASWERKEN STEVE GEDOPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASWERKEN STEVE GEDOPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASWERKEN STEVE GEDOPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASWERKEN STEVE GEDOPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASWERKEN STEVE GEDOPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASWERKEN STEVE GEDOPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASWERKEN STEVE GEDOPT
Products information GLASWERKEN STEVE GEDOPT

BTW identificatienummer (tax): BE04264862060
Ondernemingsnummer: 7560485839
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Glaziers

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASWERKEN STEVE GEDOPT
(Get full report from official database of BE for GLASWERKEN STEVE GEDOPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASWERKEN STEVE GEDOPT
Addition kinds of activities for GLASWERKEN STEVE GEDOPT

12410203. Voorbereiding van schachten of tunnels, antracietwinning | Preparing shafts or tunnels, anthracite mining
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products

Werken bij GLASWERKEN STEVE GEDOPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASWERKEN STEVE GEDOPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASWERKEN STEVE GEDOPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASWERKEN STEVE GEDOPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

Zoek naar antwoorden van GLASWERKEN STEVE GEDOPT in sociale netwerken
Look for responds of GLASWERKEN STEVE GEDOPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASWERKEN STEVE GEDOPT. Laat een reactie achter voor GLASWERKEN STEVE GEDOPT. GLASWERKEN STEVE GEDOPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASWERKEN STEVE GEDOPT. Leave a respond for GLASWERKEN STEVE GEDOPT. GLASWERKEN STEVE GEDOPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASWERKEN STEVE GEDOPT op de google maps. Adres en contacten GLASWERKEN STEVE GEDOPT
Location of GLASWERKEN STEVE GEDOPT on the google maps. Address and contacts of GLASWERKEN STEVE GEDOPT

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASWERKEN STEVE GEDOPT GLASWERKEN STEVE GEDOPT: DEMUELENAERE KANTOOR NV | SC Johnson NV | HILDE EYNIKEL | PIZZA HUT | ALGEMENE KARWEI CENTRALE

Other related companies as GLASWERKEN STEVE GEDOPT: DEMUELENAERE KANTOOR NV | SC Johnson NV | HILDE EYNIKEL | PIZZA HUT | ALGEMENE KARWEI CENTRALE

GLASWERKEN STEVE GEDOPT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASWERKEN STEVE GEDOPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04264862060. Het bedrijf GLASWERKEN STEVE GEDOPT bevindt zich op het adres: Boekweitstraat 69; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Glaziers.
De hoofdactiviteit van GLASWERKEN STEVE GEDOPT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASWERKEN STEVE GEDOPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASWERKEN STEVE GEDOPT, openstaande posities, locatie van GLASWERKEN STEVE GEDOPT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GLASWERKEN STEVE GEDOPT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASWERKEN STEVE GEDOPT, company assigned to the tax number BE04264862060. The company GLASWERKEN STEVE GEDOPT is located at the address: Boekweitstraat 69; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors. List of products are Glaziers.
The main activity of GLASWERKEN STEVE GEDOPT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASWERKEN STEVE GEDOPT is not available. You also can look at reviews of GLASWERKEN STEVE GEDOPT, open positions, location of GLASWERKEN STEVE GEDOPT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASWERKEN STEVE GEDOPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASWERKEN STEVE GEDOPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASWERKEN STEVE GEDOPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASWERKEN STEVE GEDOPT, employees, financial statistics.