DUBOIS DEUREN & KLINKEN

Contactgegevens DUBOIS DEUREN & KLINKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOIS DEUREN & KLINKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOIS DEUREN & KLINKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Akkerstraat 38; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 76 18 25 (+32-089 76 18 25) 089 76 18 25 (+32-089 76 18 25)

Fax (fax): +32 (9) 741-57-86 +32 (9) 741-57-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOIS DEUREN & KLINKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOIS DEUREN & KLINKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOIS DEUREN & KLINKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOIS DEUREN & KLINKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOIS DEUREN & KLINKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOIS DEUREN & KLINKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOIS DEUREN & KLINKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOIS DEUREN & KLINKEN
Products information DUBOIS DEUREN & KLINKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02123352050
Ondernemingsnummer: 9025787353
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Hardware - Builders' & furniture

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOIS DEUREN & KLINKEN
(Get full report from official database of BE for DUBOIS DEUREN & KLINKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOIS DEUREN & KLINKEN
Addition kinds of activities for DUBOIS DEUREN & KLINKEN

20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
34829907. Shot, lead | Shot, lead
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
38420503. Gaas, chirurgisch | Gauze, surgical
73779902. Verhuur en leasing van computerapparatuur | Computer peripheral equipment rental and leasing
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij DUBOIS DEUREN & KLINKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOIS DEUREN & KLINKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOIS DEUREN & KLINKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOIS DEUREN & KLINKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

Zoek naar antwoorden van DUBOIS DEUREN & KLINKEN in sociale netwerken
Look for responds of DUBOIS DEUREN & KLINKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOIS DEUREN & KLINKEN. Laat een reactie achter voor DUBOIS DEUREN & KLINKEN. DUBOIS DEUREN & KLINKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOIS DEUREN & KLINKEN. Leave a respond for DUBOIS DEUREN & KLINKEN. DUBOIS DEUREN & KLINKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOIS DEUREN & KLINKEN op de google maps. Adres en contacten DUBOIS DEUREN & KLINKEN
Location of DUBOIS DEUREN & KLINKEN on the google maps. Address and contacts of DUBOIS DEUREN & KLINKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOIS DEUREN & KLINKEN DUBOIS DEUREN & KLINKEN: Banque Bruxelles Lambert SA | Tubbax Zeefdruk NV | BISTRO WILOBIE | COIFFURE MARY-BELLE | M. BOURLON

Other related companies as DUBOIS DEUREN & KLINKEN: Banque Bruxelles Lambert SA | Tubbax Zeefdruk NV | BISTRO WILOBIE | COIFFURE MARY-BELLE | M. BOURLON

DUBOIS DEUREN & KLINKEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOIS DEUREN & KLINKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123352050. Het bedrijf DUBOIS DEUREN & KLINKEN bevindt zich op het adres: Akkerstraat 38; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Hardware - Builders' & furniture.
De hoofdactiviteit van DUBOIS DEUREN & KLINKEN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOIS DEUREN & KLINKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOIS DEUREN & KLINKEN, openstaande posities, locatie van DUBOIS DEUREN & KLINKEN op de kaart.

DUBOIS DEUREN & KLINKEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBOIS DEUREN & KLINKEN, company assigned to the tax number BE02123352050. The company DUBOIS DEUREN & KLINKEN is located at the address: Akkerstraat 38; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors. List of products are Hardware - Builders' & furniture.
The main activity of DUBOIS DEUREN & KLINKEN is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOIS DEUREN & KLINKEN is not available. You also can look at reviews of DUBOIS DEUREN & KLINKEN, open positions, location of DUBOIS DEUREN & KLINKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOIS DEUREN & KLINKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOIS DEUREN & KLINKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOIS DEUREN & KLINKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOIS DEUREN & KLINKEN, employees, financial statistics.