Qouk

Contactgegevens Qouk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Qouk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Qouk

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Georges Huygens 15; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 731 41 57; 0475 95 12 12 (+32-02 731 41 57; 0475 95 12 12) 02 731 41 57; 0475 95 12 12 (+32-02 731 41 57; 0475 95 12 12)

Fax (fax): 02 782 14 55 (+32-02 782 14 55) 02 782 14 55 (+32-02 782 14 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Qouk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Qouk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Qouk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Qouk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Qouk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Qouk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Qouk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Qouk
Products information Qouk

BTW identificatienummer (tax): BE02733917236
Ondernemingsnummer: 1294433593
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Food manufacturing equipment

Product categorie (product category): Bakers - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Qouk
(Get full report from official database of BE for Qouk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Qouk
Addition kinds of activities for Qouk

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
329100. Schuurproducten | Abrasive products
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
20660203. Gepoederde Cacao | Powdered cocoa
28360303. toxoïden | Toxoids
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking

Werken bij Qouk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Qouk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Qouk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Qouk. Looking for open vacancies in other companies

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

Zoek naar antwoorden van Qouk in sociale netwerken
Look for responds of Qouk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Qouk. Laat een reactie achter voor Qouk. Qouk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Qouk. Leave a respond for Qouk. Qouk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Qouk op de google maps. Adres en contacten Qouk
Location of Qouk on the google maps. Address and contacts of Qouk

Andere gerelateerde bedrijven als come Qouk Qouk: VANDEMAELE DIRK | FLAHAUX | HUIS LUC | Devokon B.V.B.A. | Meyhui

Other related companies as Qouk: VANDEMAELE DIRK | FLAHAUX | HUIS LUC | Devokon B.V.B.A. | Meyhui

Qouk is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Qouk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02733917236. Het bedrijf Qouk bevindt zich op het adres: Rue Georges Huygens 15; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Food manufacturing equipment.
De hoofdactiviteit van Qouk is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Qouk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Qouk, openstaande posities, locatie van Qouk op de kaart.

Qouk is a company, that was registered 1989 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Qouk, company assigned to the tax number BE02733917236. The company Qouk is located at the address: Rue Georges Huygens 15; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers - Equipment and Supplies. List of products are Food manufacturing equipment.
The main activity of Qouk is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Qouk is not available. You also can look at reviews of Qouk, open positions, location of Qouk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Qouk, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Qouk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Qouk, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Qouk, employees, financial statistics.