Cope-Invent BVBA

Contactgegevens Cope-Invent BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cope-Invent BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cope-Invent BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dadizelestraat 31 Box 2; 8560; Wevelgem (Moorsele), België

Telefoon (phone): 056 41 75 44; 0477 62 88 14 (+32-056 41 75 44; 0477 62 88 14) 056 41 75 44; 0477 62 88 14 (+32-056 41 75 44; 0477 62 88 14)

Fax (fax): 056 42 22 09 (+32-056 42 22 09) 056 42 22 09 (+32-056 42 22 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cope-Invent BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cope-Invent BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cope-Invent BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cope-Invent BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cope-Invent BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cope-Invent BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cope-Invent BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cope-Invent BVBA
Products information Cope-Invent BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03841613769
Ondernemingsnummer: 8195220947
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Windows

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cope-Invent BVBA
(Get full report from official database of BE for Cope-Invent BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cope-Invent BVBA
Addition kinds of activities for Cope-Invent BVBA

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
45810301. Luchthaven | Airport

Werken bij Cope-Invent BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cope-Invent BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cope-Invent BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cope-Invent BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Cope-Invent BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cope-Invent BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cope-Invent BVBA. Laat een reactie achter voor Cope-Invent BVBA. Cope-Invent BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cope-Invent BVBA. Leave a respond for Cope-Invent BVBA. Cope-Invent BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cope-Invent BVBA op de google maps. Adres en contacten Cope-Invent BVBA
Location of Cope-Invent BVBA on the google maps. Address and contacts of Cope-Invent BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cope-Invent BVBA Cope-Invent BVBA: GRETA VERCLYTE | Fleetguard N.V | Beauty | PETER DROSSAERT | DIRK CLAERHOUT

Other related companies as Cope-Invent BVBA: GRETA VERCLYTE | Fleetguard N.V | Beauty | PETER DROSSAERT | DIRK CLAERHOUT

Cope-Invent BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cope-Invent BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841613769. Het bedrijf Cope-Invent BVBA bevindt zich op het adres: Dadizelestraat 31 Box 2; 8560; Wevelgem (Moorsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Windows.
De hoofdactiviteit van Cope-Invent BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cope-Invent BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cope-Invent BVBA, openstaande posities, locatie van Cope-Invent BVBA op de kaart.

Cope-Invent BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cope-Invent BVBA, company assigned to the tax number BE03841613769. The company Cope-Invent BVBA is located at the address: Dadizelestraat 31 Box 2; 8560; Wevelgem (Moorsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Windows.
The main activity of Cope-Invent BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cope-Invent BVBA is not available. You also can look at reviews of Cope-Invent BVBA, open positions, location of Cope-Invent BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cope-Invent BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cope-Invent BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cope-Invent BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cope-Invent BVBA, employees, financial statistics.