Anyway Doors

Contactgegevens Anyway Doors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anyway Doors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anyway Doors

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsweg 32; 2240; Zandhoven (Massenhoven), België

Telefoon (phone): 03 475 15 15; 0800 990 15 (+32-03 475 15 15; 0800 990 15) 03 475 15 15; 0800 990 15 (+32-03 475 15 15; 0800 990 15)

Fax (fax): 03 475 14 75 (+32-03 475 14 75) 03 475 14 75 (+32-03 475 14 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anyway Doors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anyway Doors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anyway Doors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anyway Doors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anyway Doors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anyway Doors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anyway Doors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anyway Doors
Products information Anyway Doors

BTW identificatienummer (tax): BE04694702148
Ondernemingsnummer: 8154022216
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 184,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Fireproof & armoured doors; Doors - Folding & sliding

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anyway Doors
(Get full report from official database of BE for Anyway Doors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anyway Doors
Addition kinds of activities for Anyway Doors

799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand

Werken bij Anyway Doors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anyway Doors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anyway Doors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anyway Doors. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Anyway Doors in sociale netwerken
Look for responds of Anyway Doors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anyway Doors. Laat een reactie achter voor Anyway Doors. Anyway Doors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anyway Doors. Leave a respond for Anyway Doors. Anyway Doors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anyway Doors op de google maps. Adres en contacten Anyway Doors
Location of Anyway Doors on the google maps. Address and contacts of Anyway Doors

Andere gerelateerde bedrijven als come Anyway Doors Anyway Doors: B. ROUFOSSE | Goegebeur Thierry | PERQUY PLASTIC | SEYNHAEVE PLASTICS | Depot 48

Other related companies as Anyway Doors: B. ROUFOSSE | Goegebeur Thierry | PERQUY PLASTIC | SEYNHAEVE PLASTICS | Depot 48

Anyway Doors is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anyway Doors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04694702148. Het bedrijf Anyway Doors bevindt zich op het adres: Nijverheidsweg 32; 2240; Zandhoven (Massenhoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 184,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Doors - Folding & sliding.
De hoofdactiviteit van Anyway Doors is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anyway Doors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anyway Doors, openstaande posities, locatie van Anyway Doors op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anyway Doors is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anyway Doors, company assigned to the tax number BE04694702148. The company Anyway Doors is located at the address: Nijverheidsweg 32; 2240; Zandhoven (Massenhoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 184,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Doors. List of products are Fireproof & armoured doors; Doors - Folding & sliding.
The main activity of Anyway Doors is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anyway Doors is not available. You also can look at reviews of Anyway Doors, open positions, location of Anyway Doors on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anyway Doors, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anyway Doors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anyway Doors, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anyway Doors, employees, financial statistics.