Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV
Private companiesAgricultural Services • Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV

Contactgegevens Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Op Dendermonde 1 1745 Opwijk, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV
Products information Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV

BTW identificatienummer (tax): BE09221069335
Ondernemingsnummer: 8567108154
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Plastic windows

Product categorie (product category): Doors Made Of Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV
(Get full report from official database of BE for Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV
Addition kinds of activities for Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV

30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
38430108. Tandmotoren | Dental engines
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering

Werken bij Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV in sociale netwerken
Look for responds of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Laat een reactie achter voor Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Leave a respond for Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV. Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV op de google maps. Adres en contacten Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV
Location of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV on the google maps. Address and contacts of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: BBL | Cuperus NV | INTEGRAL & BARDET | MARIE JAMIN | VALI-CAR

Other related companies as Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV: BBL | Cuperus NV | INTEGRAL & BARDET | MARIE JAMIN | VALI-CAR

Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221069335. Het bedrijf Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV bevindt zich op het adres: Steenweg Op Dendermonde 1 1745 Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors Made Of Plastic. Lijst met producten zijn Plastic windows.
De hoofdactiviteit van Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, openstaande posities, locatie van Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, company assigned to the tax number BE09221069335. The company Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is located at the address: Steenweg Op Dendermonde 1 1745 Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors Made Of Plastic. List of products are Plastic windows.
The main activity of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV is not available. You also can look at reviews of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, open positions, location of Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schrijnwerkerij Hugo De Neef NV, employees, financial statistics.