Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.

Contactgegevens Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 2 3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.
Products information Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02643005371
Ondernemingsnummer: 3854522705
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Kitchen furniture,solid wood; Pergolas; Stairs

Product categorie (product category): Doors And Gates Made Of Wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.

3411. Metalen blikjes | Metal cans
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

Zoek naar antwoorden van Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Leave a respond for Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.. Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.
Location of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: Kerkhofs J | VALERE VAN DEN BROEKE | O. VAN DEN BERGHE | Bongaerts Anneleen | EDDY BOUTE

Other related companies as Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A.: Kerkhofs J | VALERE VAN DEN BROEKE | O. VAN DEN BERGHE | Bongaerts Anneleen | EDDY BOUTE

Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02643005371. Het bedrijf Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industrielaan 2 3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors And Gates Made Of Wood. Lijst met producten zijn Kitchen furniture,solid wood; Pergolas; Stairs.
De hoofdactiviteit van Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. op de kaart.

Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02643005371. The company Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is located at the address: Industrielaan 2 3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors And Gates Made Of Wood. List of products are Kitchen furniture,solid wood; Pergolas; Stairs.
The main activity of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., open positions, location of Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schrijnwerkerij Bruggen B.V.B.A., employees, financial statistics.