Beirens & Bats B.V.B.A.

Contactgegevens Beirens & Bats B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beirens & Bats B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beirens & Bats B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriestraat 12 2500 Lier, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beirens & Bats B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beirens & Bats B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beirens & Bats B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beirens & Bats B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beirens & Bats B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beirens & Bats B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beirens & Bats B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beirens & Bats B.V.B.A.
Products information Beirens & Bats B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09906616210
Ondernemingsnummer: 1307342529
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Interior work; Kitchen cabinet doors and front panels; Kitchen cupboards; Kitchen furniture,solid wood; Parquet flooring; Pull-out kitchen board and drawers; Railings,railing systems; Room doors and apartment doors; Solid wood doors,flush-faced; Stairs; Windows of wood and aluminium,combined

Product categorie (product category): Doors And Gates Made Of Wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beirens & Bats B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Beirens & Bats B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beirens & Bats B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Beirens & Bats B.V.B.A.

243100. Millwork | Millwork
311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay

Werken bij Beirens & Bats B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beirens & Bats B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beirens & Bats B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beirens & Bats B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van Beirens & Bats B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Beirens & Bats B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beirens & Bats B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Beirens & Bats B.V.B.A.. Beirens & Bats B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beirens & Bats B.V.B.A.. Leave a respond for Beirens & Bats B.V.B.A.. Beirens & Bats B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beirens & Bats B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Beirens & Bats B.V.B.A.
Location of Beirens & Bats B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Beirens & Bats B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Beirens & Bats B.V.B.A. Beirens & Bats B.V.B.A.: A.D. Products NV | A. BREGENTZER | Wonitrol NV | EURO RENT FLANDERS | DE LIJN LIMBURG

Other related companies as Beirens & Bats B.V.B.A.: A.D. Products NV | A. BREGENTZER | Wonitrol NV | EURO RENT FLANDERS | DE LIJN LIMBURG

Beirens & Bats B.V.B.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beirens & Bats B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09906616210. Het bedrijf Beirens & Bats B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industriestraat 12 2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors And Gates Made Of Wood. Lijst met producten zijn Interior work; Kitchen cabinet doors and front panels; Kitchen cupboards; Kitchen furniture,solid wood; Parquet flooring; Pull-out kitchen board and drawers; Railings,railing systems; Room doors and apartment doors; Solid wood doors,flush-faced; Stairs; Windows of wood and aluminium,combined.
De hoofdactiviteit van Beirens & Bats B.V.B.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beirens & Bats B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beirens & Bats B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Beirens & Bats B.V.B.A. op de kaart.

Beirens & Bats B.V.B.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beirens & Bats B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09906616210. The company Beirens & Bats B.V.B.A. is located at the address: Industriestraat 12 2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors And Gates Made Of Wood. List of products are Interior work; Kitchen cabinet doors and front panels; Kitchen cupboards; Kitchen furniture,solid wood; Parquet flooring; Pull-out kitchen board and drawers; Railings,railing systems; Room doors and apartment doors; Solid wood doors,flush-faced; Stairs; Windows of wood and aluminium,combined.
The main activity of Beirens & Bats B.V.B.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beirens & Bats B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Beirens & Bats B.V.B.A., open positions, location of Beirens & Bats B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beirens & Bats B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beirens & Bats B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beirens & Bats B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beirens & Bats B.V.B.A., employees, financial statistics.