EURO RENT FLANDERS

Contactgegevens EURO RENT FLANDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO RENT FLANDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO RENT FLANDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1071; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45 (+32-09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45) 09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45 (+32-09 221 03 18; 09 222 77 37; 0800 245 45)

Fax (fax): 09 221 05 73 (+32-09 221 05 73) 09 221 05 73 (+32-09 221 05 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO RENT FLANDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO RENT FLANDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO RENT FLANDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO RENT FLANDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO RENT FLANDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO RENT FLANDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO RENT FLANDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO RENT FLANDERS
Products information EURO RENT FLANDERS

BTW identificatienummer (tax): BE05288787841
Ondernemingsnummer: 6351989746
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Diamond tools; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Heating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Party supplies - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO RENT FLANDERS
(Get full report from official database of BE for EURO RENT FLANDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO RENT FLANDERS
Addition kinds of activities for EURO RENT FLANDERS

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows

Werken bij EURO RENT FLANDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO RENT FLANDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO RENT FLANDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO RENT FLANDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van EURO RENT FLANDERS in sociale netwerken
Look for responds of EURO RENT FLANDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO RENT FLANDERS. Laat een reactie achter voor EURO RENT FLANDERS. EURO RENT FLANDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO RENT FLANDERS. Leave a respond for EURO RENT FLANDERS. EURO RENT FLANDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO RENT FLANDERS op de google maps. Adres en contacten EURO RENT FLANDERS
Location of EURO RENT FLANDERS on the google maps. Address and contacts of EURO RENT FLANDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO RENT FLANDERS EURO RENT FLANDERS: OSD-UNIEFOG BVBA | MUTUALIT? SOCIALISTE | PRINCEN GRONDWERKEN | Jonker A | Verlinde M

Other related companies as EURO RENT FLANDERS: OSD-UNIEFOG BVBA | MUTUALIT? SOCIALISTE | PRINCEN GRONDWERKEN | Jonker A | Verlinde M

EURO RENT FLANDERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO RENT FLANDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05288787841. Het bedrijf EURO RENT FLANDERS bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1071; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Party supplies - Rental. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Diamond tools; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Heating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van EURO RENT FLANDERS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO RENT FLANDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO RENT FLANDERS, openstaande posities, locatie van EURO RENT FLANDERS op de kaart.

EURO RENT FLANDERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO RENT FLANDERS, company assigned to the tax number BE05288787841. The company EURO RENT FLANDERS is located at the address: Kortrijksesteenweg 1071; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Party supplies - Rental. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Diamond tools; Electric generators; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Heating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use).
The main activity of EURO RENT FLANDERS is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO RENT FLANDERS is not available. You also can look at reviews of EURO RENT FLANDERS, open positions, location of EURO RENT FLANDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO RENT FLANDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO RENT FLANDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO RENT FLANDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO RENT FLANDERS, employees, financial statistics.