PRINCEN GRONDWERKEN

Contactgegevens PRINCEN GRONDWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRINCEN GRONDWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRINCEN GRONDWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST-PIETERSSTRAAT 12; 3890; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 479211754 (+32-479211754) 479211754 (+32-479211754)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRINCEN GRONDWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRINCEN GRONDWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRINCEN GRONDWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRINCEN GRONDWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRINCEN GRONDWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRINCEN GRONDWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRINCEN GRONDWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRINCEN GRONDWERKEN
Products information PRINCEN GRONDWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

afwerking, regenwaterputten, verhardingen, septischeputten.^^klein waterzuivering, septische putten, regenwater putten, mazouttanks, slibvangers, waterfilters, vetvangers.^^septischeputten, compost, regenwaterputten.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Landbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRINCEN GRONDWERKEN
(Get full report from official database of BE for PRINCEN GRONDWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRINCEN GRONDWERKEN
Addition kinds of activities for PRINCEN GRONDWERKEN

206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij PRINCEN GRONDWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRINCEN GRONDWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRINCEN GRONDWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRINCEN GRONDWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

 • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

 • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T LOGOBLOK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van PRINCEN GRONDWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of PRINCEN GRONDWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRINCEN GRONDWERKEN. Laat een reactie achter voor PRINCEN GRONDWERKEN. PRINCEN GRONDWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRINCEN GRONDWERKEN. Leave a respond for PRINCEN GRONDWERKEN. PRINCEN GRONDWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRINCEN GRONDWERKEN op de google maps. Adres en contacten PRINCEN GRONDWERKEN
Location of PRINCEN GRONDWERKEN on the google maps. Address and contacts of PRINCEN GRONDWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PRINCEN GRONDWERKEN PRINCEN GRONDWERKEN: FORTIS | CHRISTIAN TOUSSAINT | MAISON EMANIE | Interfederale | INST. GEORGES BRUGMANN

Other related companies as PRINCEN GRONDWERKEN: FORTIS | CHRISTIAN TOUSSAINT | MAISON EMANIE | Interfederale | INST. GEORGES BRUGMANN

PRINCEN GRONDWERKEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRINCEN GRONDWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf PRINCEN GRONDWERKEN bevindt zich op het adres: ST-PIETERSSTRAAT 12; 3890; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Landbouw. Lijst met producten zijn afwerking, regenwaterputten, verhardingen, septischeputten.^^klein waterzuivering, septische putten, regenwater putten, mazouttanks, slibvangers, waterfilters, vetvangers.^^septischeputten, compost, regenwaterputten..
De hoofdactiviteit van PRINCEN GRONDWERKEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRINCEN GRONDWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRINCEN GRONDWERKEN, openstaande posities, locatie van PRINCEN GRONDWERKEN op de kaart.

PRINCEN GRONDWERKEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRINCEN GRONDWERKEN, company assigned to the tax number BE04020141601. The company PRINCEN GRONDWERKEN is located at the address: ST-PIETERSSTRAAT 12; 3890; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Landbouw. List of products are afwerking, regenwaterputten, verhardingen, septischeputten.^^klein waterzuivering, septische putten, regenwater putten, mazouttanks, slibvangers, waterfilters, vetvangers.^^septischeputten, compost, regenwaterputten..
The main activity of PRINCEN GRONDWERKEN is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRINCEN GRONDWERKEN is not available. You also can look at reviews of PRINCEN GRONDWERKEN, open positions, location of PRINCEN GRONDWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRINCEN GRONDWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRINCEN GRONDWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRINCEN GRONDWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRINCEN GRONDWERKEN, employees, financial statistics.