Aluminium en Plastiek Constructies NV

Contactgegevens Aluminium en Plastiek Constructies NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aluminium en Plastiek Constructies NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aluminium en Plastiek Constructies NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krielhoek 48 9420 Erpe-Mere, België

Telefoon (phone): 54 (+32-54) 54 (+32-54)

Fax (fax): 54 (+32-54) 54 (+32-54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aluminium en Plastiek Constructies NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aluminium en Plastiek Constructies NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aluminium en Plastiek Constructies NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aluminium en Plastiek Constructies NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aluminium en Plastiek Constructies NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aluminium en Plastiek Constructies NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aluminium en Plastiek Constructies NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aluminium en Plastiek Constructies NV
Products information Aluminium en Plastiek Constructies NV

BTW identificatienummer (tax): BE06092163085
Ondernemingsnummer: 7547576904
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Windows of wood and aluminium,combined

Product categorie (product category): Doors And Gates Made Of Steel And Other Metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aluminium en Plastiek Constructies NV
(Get full report from official database of BE for Aluminium en Plastiek Constructies NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aluminium en Plastiek Constructies NV
Addition kinds of activities for Aluminium en Plastiek Constructies NV

20150805. Turkije, verwerkt: bevroren | Turkey, processed: frozen
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
32110300. Bouwglas | Construction glass
32740000. Limoen | Lime
38250240. Tube testers | Tube testers
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij Aluminium en Plastiek Constructies NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aluminium en Plastiek Constructies NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aluminium en Plastiek Constructies NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aluminium en Plastiek Constructies NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Aluminium en Plastiek Constructies NV in sociale netwerken
Look for responds of Aluminium en Plastiek Constructies NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aluminium en Plastiek Constructies NV. Laat een reactie achter voor Aluminium en Plastiek Constructies NV. Aluminium en Plastiek Constructies NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aluminium en Plastiek Constructies NV. Leave a respond for Aluminium en Plastiek Constructies NV. Aluminium en Plastiek Constructies NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aluminium en Plastiek Constructies NV op de google maps. Adres en contacten Aluminium en Plastiek Constructies NV
Location of Aluminium en Plastiek Constructies NV on the google maps. Address and contacts of Aluminium en Plastiek Constructies NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aluminium en Plastiek Constructies NV Aluminium en Plastiek Constructies NV: BAKKERIJ AN | Bontemps Bernard | BUBAO DE BERKJES | CHRISTIAAN GEENS | PATISSERIE FANNY

Other related companies as Aluminium en Plastiek Constructies NV: BAKKERIJ AN | Bontemps Bernard | BUBAO DE BERKJES | CHRISTIAAN GEENS | PATISSERIE FANNY

Aluminium en Plastiek Constructies NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aluminium en Plastiek Constructies NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06092163085. Het bedrijf Aluminium en Plastiek Constructies NV bevindt zich op het adres: Krielhoek 48 9420 Erpe-Mere. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors And Gates Made Of Steel And Other Metals. Lijst met producten zijn Windows of wood and aluminium,combined.
De hoofdactiviteit van Aluminium en Plastiek Constructies NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aluminium en Plastiek Constructies NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aluminium en Plastiek Constructies NV, openstaande posities, locatie van Aluminium en Plastiek Constructies NV op de kaart.

Aluminium en Plastiek Constructies NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aluminium en Plastiek Constructies NV, company assigned to the tax number BE06092163085. The company Aluminium en Plastiek Constructies NV is located at the address: Krielhoek 48 9420 Erpe-Mere. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors And Gates Made Of Steel And Other Metals. List of products are Windows of wood and aluminium,combined.
The main activity of Aluminium en Plastiek Constructies NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aluminium en Plastiek Constructies NV is not available. You also can look at reviews of Aluminium en Plastiek Constructies NV, open positions, location of Aluminium en Plastiek Constructies NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aluminium en Plastiek Constructies NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aluminium en Plastiek Constructies NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aluminium en Plastiek Constructies NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aluminium en Plastiek Constructies NV, employees, financial statistics.