Van Mele G

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Mele G
Private companiesReal Estate • Van Mele G

Contactgegevens Van Mele G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mele G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mele G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Valkstraat 6; 9960; Assenede, België

Telefoon (phone): 09 344 00 24 (+32-09 344 00 24) 09 344 00 24 (+32-09 344 00 24)

Fax (fax): 09 343 00 66 (+32-09 343 00 66) 09 343 00 66 (+32-09 343 00 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mele G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mele G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mele G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mele G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mele G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mele G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mele G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mele G
Products information Van Mele G

BTW identificatienummer (tax): BE04736175537
Ondernemingsnummer: 5381896972
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Windows; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mele G
(Get full report from official database of BE for Van Mele G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mele G
Addition kinds of activities for Van Mele G

329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
34690304. Meubelcomponenten, porselein geëmailleerd | Furniture components, porcelain enameled
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment

Werken bij Van Mele G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mele G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mele G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mele G. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Van Mele G in sociale netwerken
Look for responds of Van Mele G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mele G. Laat een reactie achter voor Van Mele G. Van Mele G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mele G. Leave a respond for Van Mele G. Van Mele G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mele G op de google maps. Adres en contacten Van Mele G
Location of Van Mele G on the google maps. Address and contacts of Van Mele G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mele G Van Mele G: Ideal Fibres & Fabrics Komen S.A. | BACOB | Bank van Roeselare | Bribel BVBA | RITA VERRANDO

Other related companies as Van Mele G: Ideal Fibres & Fabrics Komen S.A. | BACOB | Bank van Roeselare | Bribel BVBA | RITA VERRANDO

Van Mele G is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mele G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04736175537. Het bedrijf Van Mele G bevindt zich op het adres: Valkstraat 6; 9960; Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Windows; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van Van Mele G is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mele G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mele G, openstaande posities, locatie van Van Mele G op de kaart.

Van Mele G is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mele G, company assigned to the tax number BE04736175537. The company Van Mele G is located at the address: Valkstraat 6; 9960; Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Windows; Solar protection - Outside.
The main activity of Van Mele G is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mele G is not available. You also can look at reviews of Van Mele G, open positions, location of Van Mele G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mele G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mele G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mele G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mele G, employees, financial statistics.