Van Bylen A

Contactgegevens Van Bylen A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Bylen A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Bylen A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71) 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71)

Fax (fax): 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71) 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Bylen A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Bylen A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Bylen A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Bylen A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Bylen A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Bylen A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Bylen A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Bylen A
Products information Van Bylen A

BTW identificatienummer (tax): BE05899353027
Ondernemingsnummer: 7620635986
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Van Bylen A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Bylen A
(Get full report from official database of BE for Van Bylen A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Bylen A
Addition kinds of activities for Van Bylen A

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
233904. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
20910207. Mollusks: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mollusks: packaged in cans, jars, etc.
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
31720200. Lederen hoesjes | Leather cases
39969901. Asfalt-viltbasis vloerbedekking: linoleum, tapijt | Asphalted-felt-base floor coverings: linoleum, carpet
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order
78190404. Kledingkast voor filmfilmproductie | Wardrobe rental for motion picture film production

Werken bij Van Bylen A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Bylen A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Bylen A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Bylen A. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Van Bylen A in sociale netwerken
Look for responds of Van Bylen A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Bylen A. Laat een reactie achter voor Van Bylen A. Van Bylen A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Bylen A. Leave a respond for Van Bylen A. Van Bylen A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Bylen A op de google maps. Adres en contacten Van Bylen A
Location of Van Bylen A on the google maps. Address and contacts of Van Bylen A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Bylen A Van Bylen A: DE KONING | HOME STEEVLIET | CLAUDY LOOSEN | SONIA SCAILLET | KILIM ETIENNE ROLAND

Other related companies as Van Bylen A: DE KONING | HOME STEEVLIET | CLAUDY LOOSEN | SONIA SCAILLET | KILIM ETIENNE ROLAND

Van Bylen A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Bylen A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05899353027. Het bedrijf Van Bylen A bevindt zich op het adres: Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Producten gemaakt in Van Bylen A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Bylen A is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Bylen A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Bylen A, openstaande posities, locatie van Van Bylen A op de kaart.

Van Bylen A is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Bylen A, company assigned to the tax number BE05899353027. The company Van Bylen A is located at the address: Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Doors - Sliding and overhead type. Products created in Van Bylen A were not found.
The main activity of Van Bylen A is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Bylen A is not available. You also can look at reviews of Van Bylen A, open positions, location of Van Bylen A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Bylen A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Bylen A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Bylen A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Bylen A, employees, financial statistics.